Falda Tilki Görmek

Yakınlarınızda bulunan birisinin kurnazlıklara kafasının bastığını, kurnaz olduğu gibi akıllı olduğunun da anlamına gelir. Aynı zamanda kötü haberin de gelebileceğinin anlamını taşımaktadır. Gerek çevrenizdeki kişilere gerek gelecek bu kötü haberde zorluklarla karşılaşmanız sizi karmaşık bir sürece itecektir. Bu süreçten en iyi ve en sağlam şekilde sıvışmaya çalışın. Diğer türlü üzüleceğiniz, uzun bir süre etkisinden çıkamayacağınız olaylar sizi bekliyor olabilir.

Çevrenizdeki insanlar çıkarları amacıyla sizlerden birtakım şeyler de isteyebilir. Son zamanlarda kararlarınızda daha temkinli olmalısınız. Temkinli davranışlar sizin atacağınız adımlarda emin olmanızı ve pişmanlıktan uzak kalmanızı sağlayacaktır.  

Eğer bu sembole kahve falının içinde değil de fal tabağında rastlarsanız farklı anlamlara gelebilmektedir. Ailen ile yani yakın çevren ile bir tartışma yaşayabilirsin, bu tartışmanın da ana konusu mal ve mülk gibi gözüküyor. İki taraf birbirini incitmeden tek bir karara varmalı ve bu problem büyümeden, kimse kimseyi kırmadan son bulmalı.

Falda Tilki Kafası Görmek

Falda tilki kafası görmek, içten pazarlıklı insanların yakın zamanda sizlerle tanışmak isteyebileceğinin habercisidir. Karşınıza çıkacak bu kişiden olabildiğince uzak durmanız sizin için çok daha faydalı olacaktır. Artık elinizi taşın altına koymanın ve çaba göstermenin zamanı geldi de geçiyor gibi. İlişkiniz ve aile hayatınızda yaşayabileceğiniz bazı sıkıntıların giderilmesi için elinden geleni yapman gerekiyor. Bu da son zamanlarda üstüne bir hayli ağır yük binecek demektir.

Falda Tilki Sürüsü Görmek

Falda tilki görmek genel anlamıyla iyi yorumlanmasa da falda tilki sürüsü görmek diğerlerine nazaran iyi anlamlar çağrıştırmaktadır. İş hayatının daha iyi bir hal alacağı, özgüvenin sayesinde de birçok insanı şaşırtacağını rivayet ediyor.

Falda Yavru Tilki Görmek

Vermiş olduğun ya da yaşamış olduğun olaylar doğrultusunda birtakım aksaklıklar seni bekliyor. Falda yavru tilki görmek üzüleceğin ve beklemediğin bazı olaylar yaşayacağın anlamına gelmektedir. Bu süre zarfında manevi zarar görebileceğin gibi maddi zarara da uğrayabilirsin. Zorlu ve sıkıntılı bu süreci atlatabilmenin en iyi yolu yalnız olmamaktır. Güvendiğin, yardımsever aile dostun ya da arkadaşlarınla bu sıkıntıları kolayca atlatacaksındır.