Falda e harfi görmek birçok falcının farklı anlamlarda yorumladığı sembollerden bir tanesidir. Bu sembolün anlamlarından bir tanesi, bir tanışmaya macerasına atılacağınıza ve sonrasında ise; çok iyi anlayacağınız bir kişinin içerisinde e harfi bulanacağının da bir göstergesidir. Aynı zamanda, iş arayan bir kimseyseniz, iş başvurusundan ya da çalışmak istediğiniz bir yerden, size iş teklifi getirecek bir şirketin içerisinde e harfinin geçeceğinin bir belirtisidir. Aynı zamanda bir şehre girmek istiyorsanız bu şehrin içerisinde de e harfi olması mümkün olacaktır.

Kahve falında görülen e harfi, birçok farklı şekilde yorumladığından dolayı, özellikle de evli ya da bekar olan insanlar için farklı anlamlara gelmektedir. Bekar bir kimsenin falında çıkan e harfi, evleneceği kişinin isminin içerisinde de e harfi olacağına yorumlanmaktadır. Eğer evliyseniz ve falınızda e harfi çıktıysa, isminin içerisinde bu harf geçen bir kişiden kötü bir haber alacağınıza ya da sinirleneceğiniz, üzüleceğiniz kötü bir söz işiteceğinize ya da haber yollayacağına delalet edilmektedir.

Kahve fincanında e harfi görmek, ilişki için doğru kişiyi ararken uğraştığınız zamanlar olarak gözükmektedir. Fakat geçen zamanlar için üzülmenize gerek yoktur. Çünkü en kısa zamanda çok güzel ve sizi mutlu edecek bir aş kapınızı çalmak üzere, size doğru yaklaşmaya başlamıştır. Söz konusu bekleyişiniz bittiği zaman, bu beklemenin hayatınızda yaptığınız en doğru şeylerden bir tanesi olduğunu düşünmeniz de mümkündür. Eskiden yaşadığınız bütün ilişkilerden ve bu ilişkilerdeki hatalardan, kavgalardan ders çıkarmış şu an daha tecrübeli bir şekilde ilişkiye başlıyor oluşunuz, sahip olacağınız ilişkinin de daha ciddi bir boyuta geçmesinde büyük bir rol oynayacaktır. Aynı zamanda uzun süredir istediğiniz ilişkiyi bulmanız ve bu kişinin de istediğiniz özelliklere sahip oluyor olmasına da yorumlanan e harfi, karşınızda ki kişinin dürüst, temiz kalpli, sevecen bir insan olmasını da simgelemektedir. Falınızda çıkan e harfi simgesi, sizin ilişkiye başladığınız zaman daha duygusal bir insan olduğunuzu da simgelemektedir. Bu yüzden bu süreç kendinizi tanımanızda ve benliğinize kavuşmanızda da oldukça büyük bir rol oynayacak ve sizi olumlu yönde de etkilemeyi başaracaktır.

Kahve tabağında e harfi görmek, kendinize uygun bir iş ararken harcamış olduğunuz zaman olarak da yormaktadır. Fakat planlı bir yatırım gerçekleştirerek, bu işten güzel sonuçlar alınabileceği de düşünmektedir. Bir başka yoruma göre ise; kendinizi geliştirmek istediğinize ve iyi yerlere girmek istediğinize yorumlanmaktadır. Fakat bu süre zarfı içerisinde sabırlı olmanız ve beklemeniz gerekmektedir. Çünkü iş hayatına atıldığınız ilk zamanlarda işler istediğiniz gibi olmayabilir ve bazı sorunlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Ancak sabırlı davranır ve işlerinizin düzelmesini beklerseniz, başlangıcını yapmış olduğunuz işten oldukça yüksek miktarda paralar kazanabilirsiniz.