Farklı renklere sahip zebra, fal için çok da güzel anlamlara sahip olduğu söylenemez. Falda zebra görmek fal sahibinin karamsarlıklar içerisinde olduğunu ve bir türlü tek bir düşüncede sabit kalamadığını gösterir. Zaman zaman mutlu olduğunuzu hissederken geri kalan zamanlarda da dertli, mutluluktan öte bir yaşantı sürdüğünüzü işaret eder. Aslında tüm bu olayların hepsi kafanızda bitmektedir. Mutlu ya da karamsar bir yaşantı sürmeniz sizin elinizde. Bardağın dolu tarafını ya da boş tarafını görmekten ibaret de diyebiliriz. Aynı zamanda falda zebra görmek yakın bir dönemde yaşayacağınız olayların sizi hüsrana uğratabileceği ve beklemediğiniz olaylar gerçekleşebileceğini gösterir. Burada da gerçeklerle bir türlü yüzleşemediğinizden almış olduğunuz sonuçlar daha negatif yönde olacaktır. Bu yüzden en yakın zamanda gerçeklerle yüzleşmelisiniz. Böylece bazı şeylerin farkına varacak, daha dikkatli kararlarla çok daha doğru sonuçlar elde edeceksiniz.

Yaşadığınız ikilemlerde kaybettiğiniz zamanı en aza indirmeye çalışın, ikilemlerde ne kadar zaman harcarsanız o kadar kafanız bunalacaktır. İkilemlerle geçecek bu süreci en hızlı şekilde atlatmanız daha huzurlu bir vakte kavuşmanızı da erkene çekecektir. Bu yüzden kararlarınızı en hızlı ve en doğru şekilde vermeye özen gösterin. Duygusallıklar ve mantıksal kararları harmanlayabilir ya da bu süreçten yakın arkadaşlarınızın yardımı ile kolayca çıkabilirsiniz.

Falda Zebra Deseni Görmek

Zebra deseni, zorlukların yakında olduğunu ve bu sürecin sizi bir hayli yoracağına işarettir. Falda zebra deseni görmek engellerle boğuşacağınızın ve bu engellerin bir süre zamanınızı alacağını ifade etmektedir. Bir diğer delalet ettiği anlam ise karışık duygulara sahip olduğunuzdur. Zebra desenleri bilindiği gibi siyah ve beyaz renklerden oluşmaktadır. Bu da iyi ve kötü duyguların bir arada bulunacağı belirli bir süreçte her ikisine de yer vereceğinizin anlamını taşımakta. Bu olaylar sonucunda sevince doyabilir aynı zamanda da hüzünle boğuşabilirsiniz. Ardı ardına yaşanacak bu olaylar ve farklı duygular bir süre sizi yıpratabilir. Olaylara ayak uydurmaya ve en az şekilde kendinizi yıpratacak hareketler yapmaya özen gösterin. Bu yıpranma sadece fiziksel değil ruhsal bir yıpranma olarak da karşımıza çıkacaktır.