Falda Tavuk Görmek

Şifa ve mutlu haberin müjdeleyici olan tavuk sembolü farklı anlamlar çağrıştırabildiği gibi olumlu ve olumsuz anlamlara da gelebilmektedir. Kuşların familyasına ait olduğundan genel olarak bir haberin müjdeleyicisi olarak bilinir. Aynı zamanda falda tavuk görmek fal sahibinin üzerinde uğraşmış olduğu bir işin gereksiz olduğunun göstergesi de olabilmektedir. Bu yüzden üzerine düştüğü bu işten emin olmaya başlamalı ve özgüvenini tam bir şekilde kullanarak işten tamamen sıyırılarak başarılı olmaya çalışmalıdır. Bu da uzun ve zorlu bir sürece işarettir. Eğer bu zorlu süreçten geçemeyeceğinize inanmıyorsanız da iş beklediğiniz gibi olumlu bir şekilde bitmeyebilir. Genel anlamıyla uyarı, haber anlamı taşıyan bu sembol zaman zaman farklı şekillerle de karşımıza çıkmaktadır. Tavuk budu, tavuk ve horoz gibi bazı sembollere falınızda rastlayabilirsiniz.

Falda Tavuk Budu Görmek

Üzüleceğiniz, kırgınlıkların yaşanacağı bir olay sizi bekliyor. Bu olayda aile ve akrabalarınız ile geçecek olay sizi derinden etkileyebilir ve düşündüğünüzden fazla şaşırtabilir. Dolayısıyla vereceğiniz kararları tekrar tekrar göz önünden geçirmeyi unutmayın.

Falda Tavuk ve Horoz Görmek

Falda tavuk ve horoz görmek sabah alabileceğiniz bir haberin olduğunun göstergesidir. Sabah alacağınız haber sizi mutlu edecek ve hayırlı bir gün olmasında etmen haline gelecektir. Fal sahibini bekleyen bu haber çok yakın bir zamanda gelecek, uzun bir süre de etkisinde bırakacaktır. Sabah alınan haber ile adeta yeni doğmuş gibi farklı bir sabaha uyanabilirsiniz. Bahsedilen bu haber yakın çevrenizden, sevdiğiniz birisi tarafından verilecek fakat bu kişi sizden uzakta olan birisi.

Falda Tavuk ve Civciv Görmek

Falda rastlayacağınız tüm semboller bulunduğu konuma göre farklı anlamlar barındırabilmektedir. Bu yüzden de sembolün nerede bulunduğuna ve tam olarak neye benzediğine dair emin olmalısınız. Falda tavuk ve civciv görmek, genç birisi için anne ihtiyacını gösterir. Yakın bir zamanda yaşayacağınız olayda annenize ihtiyacınız bulunacaktır. Bu ihtiyacınızı da anneniz en kısa sürede giderebilecek ve size yardım edecektir. Çocuk sahibi olan kişiler için de olumlu yorumlanabilen bu falda çocuklardan gelebilecek bir yardım anlamına da gelebilmektedir.