Falda fiyonk görmek, genellikle aşk hayatında yaşanacak olan güzel gelişmelere yorumlanmaktadır. Özellikle de bekar biriyseniz ve falınızda fiyonk sembolü çıktıysa, yakın zaman içerisinde aradığınız aşkı bulacağınıza ve düğün hazırlıklarınıza başlayacağınıza yorumlanmaktadır. Eğer bekar bir kişiyseniz ve kalbinizde hiç kimse yok ise; oldukça yakın bir süre zarfında birine karşı duygularınızın oluşacağına ve bu kişiyle de resmi yönde bazı adımlar atmaya başlayacağınıza yorumlanmaktadır. Falda görülen fiyonk sembolünün anlamlarından bir tanesi de sevindirici haberlerin gelmesi olarak yorumlanmaktadır. Bir diğer görüş ise; falında fiyonk çıkan evli kişilerin eşlerini çok fazla kıskandıklarını ve kıskançlıkları yüzünden de aralarında bazı sorunlar çıktığına yorumlamaktadır. Fakat falında fiyonk görülen evli kişiler, ne kadar kıskançlık yüzünden partnerleriyle kavga ediyor olsa da kısa süre içerisinde bu durumu karşı taraf ile konuşacak ve yapmış olduğu kıskançlığın ne kadar fazla olduğunun farkına varacaktır.

Bu sayede kendine çeki düzen veren fal sahibi, kısa aman içerisinde kendini düzelterek evliliğinin yoluna girmesi için, mücadele etmeye başlayacaktır. Kişinin verdiği mücadeleler ise olumlu sonuçlanarak evliliğinin düzene girmesi sağlanacak, evliliğine kaldığı yerden devam edecektir. Bir başka kahve falı yorumcusu ise; falda çıkan fiyonk figürünün, yapmış olduğunuz herhangi bir akraba ziyaretinde, birisiyle tanışacağınıza ve bu kişi ile bir ilişkiye başlayacağınıza da yorumlanmaktadır. Bu kişi ile, aranızda mesafe olması sizi üzüyor olsa da duygularınıza engel olamayacağınıza delalet etmektedir. Ayrıca, karşı tarafın size yoğun aşkı sayesinde, devamlı bir şekilde partnerinizle görüşeceğinizden de kuşkusunuz olmasın. Falınızda fiyonk figürü çıktıysa, aşka hazırlıkla olmanız gerekmektedir.

Kahve fincanında fiyonk çıkması, ailenize oldukça destek sağladığınızı ve onlar için elinizden gelen her şeyi yaptığınızı simgelemektedir. Bu Sembolün bir diğer anlamı ise; elinize oldukça yüklü miktarda geçecek bir paranın da habercisi olmuştur. Size gelecek olan bu para, sıkıntılı durumunuzdan sizi kurtararak, hayatınızda köklü değişiklikler yapmanızı ve bundan sonraki hayatınızı da garantiye alarak geleceğinizi doğru bir şekilde şekillendireceğinize de delalet eden bir figürdür. Bu sembolün fincanda çıkmasının bir diğer anlamı ise; araba alarak, kendinize ve geleceğinize bir yatırım yapmanız olarak da yorumlanmaktadır.

Kahve tabağında fiyonk çıkması, ailenizden herhangi bir kişiyle yaşayacağınız tartışma yüzünden moralinizin bozulacağına delalet etmektedir. Fakat aranızda çıkan bu tartışma, birlikte gideceğiniz bir tatil sayesinde de sona erecektir. Gideceğiniz tatil, sizin aranızdaki bütün buzların erimesine sebep olacaktır. Bu konuda haklı olduğunuzu düşünseniz de birlikte olduğunuz tatil sayesinde, inat etmeyecek ve ailenizle aranızdaki problemi de sona erdireceksiniz. Kahve tabağında çıkan fiyonk, hayatınızdan çok sıkıldığınızı ve hiçbir işinizin rast gitmediğini düşündüğünüze de yorulmaktadır. Fakat fal tabağında çıkan fiyonk söz konusu durumun kısa sürede biteceğine, mutlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.