Falda kanat görmek hayırlı ve olumlu şeylerin olacağına, aile hayatına dair sevindirici haberler alınacağına ve huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir. Fal sahibinin hislerinin mantığından güçlü olduğunu, yaptığı bir iyilikten karşılık bulacağını ve sıkıntılı günleri arkasında bırakacağını işaret eder.

Kişinin içerisinde olduğu bunalımlardan kurtulacağını, hayırlı kısmetler ile karşılaşacağını ve çok mutlu günler yaşayacağını müjdelemektedir. Falda kanat görülmesi, kafa dengi biri ile tanışılıp, çok mutlu bir ilişkiye başlangıç yapılacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. Bu kişinin fal sahibine çok değer vereceğini, seveceğini ve hayal edilen her şeyin gerçekleşeceğini bildirmektedir.

Aynı zamanda falda kanat görülmesi, kişiyi kötülüklere karşı devamlı koruyup, kollayan birinin de olduğunu simgelemektedir. Zor günlerin kanat çırpışı gibi kısa sürede nihayete ereceğini, büyük bir huzura kavuşup, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Falda kanatlı kadın görmek, fal sahibinin ailesi ile bazı sorunlar yaşayacağını işaret etmektedir. Ancak bu sorunların kısa sürede iyi bir şekilde çözüme ulaşacağı anlamını da taşımaktadır. Aynı zamanda kişinin yolculuk yapacağı olarak yorumlanmaktadır. Kişinin bu seyahatinde güzel dostluklar kuracağını ve yeni yerler keşfedeceğine de rivayet edilmektedir.

Falda kanatlı erkek görmek, fal sahibinin istediği şeylere kavuşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder. Falda kanatlı erkek görmek; kişinin sabretmesi gerektiğini, sabrederek iyi yerlere geleceğini ve maddi olan bütün sıkıntılarının biteceği şeklinde de yorumlanmaktadır.

Falda tavuk kanadı görmek fala baktıran kişinin sağlığına dikkat etmesi gerektiğine işaret olmaktadır. Kişinin zararlı olan beslenme alışkanlıklarına son vermesi gerektiğine delalet eder.

Falda kanatlı karınca görmek, kişinin güç, kudret ve makam sahibi olacağını işaret eder. Fal sahibinin kendine olan inancı ile bütün zorlukların üstesinden geleceğini haber verir. Falda kanatlı karınca görmek, aynı zamanda kişinin bütün işlerinin yolunda gideceği ve sevdiği kişilerle iş yapacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Falda kanatları olan melek görmek hayra, başarıya ve iyiliğe yorumlanmaktadır. Fal sahibinin bütün dertlerinin biteceğini, sıkıntılarının son bulacağını ve kendisine yardım edecek bir kişinin hep yanında olacağını müjdelemektedir.

Falda kuş kanadı görmek mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmek, sağlıklı bir yaşam sürmek anlamına gelmektedir. Fal sahibinin dünyanın güzelliklerinin farkına varacağını ve zor sorunların üstesinden kolaylıkla geleceğini delalet eder.

Falda beyaz kuş kanadı görmek; fal sahibinin mesleğindeki başarısının artacağına, sevdiği insanlarla birlikte olacağına ve hayatını kendi istediği şekilde yaşanacağına işaret etmektedir. Kişinin attığı adımların olumlu sonuçlar vereceğini, aile içinde huzura kavuşacağını ve hayırlı haberler alacağını müjdeler. Falda beyaz kuş kanadı görülmesi, aynı zamanda maddi anlamda da bolluk içinde olunacağını delalet eder.