Yakın gelecekten haber alabilmek veya mevcut durumlar hakkında gelişebilecek haberleri almak için çoğu insan fak baktırmaktadır. Usta falcılar fincanda beliren simgelere göre tahminlerde bulunarak kişinin geleceği hakkında yorum yapabilmektedir.

Falda kervan görmek falcılar tarafından birbirinden farklı şekilde yorumlanmaktadır. Kervan simgesinin birçok anlam içermesi falcıların da yaptıkları yorumlarda değişiklik olabileceği anlamına gelmektedir. Öncelikle kişinin falında çıkan kervan simgesi fal sahibinin beklediği kısmetlerin art arda gelmesi şeklinde yorumlanmaktadır.

Falda çıkan kervan sembolü aynı zamanda kişinin kazancının artacağına ve tüm ihtiyaçlarını karşılayacağına işarettir. Bu başarıları elde eden kişi yakın çevresi tarafından da oldukça kıskanılacak hatta dedikoduları yapılacaktır. Ancak önemli olan kişinin kendi hayatının nasıl ilerlediği ve ne kadar mutlu olduğudur.

Falda deve kervanı görmek falcılar tarafından olumlu şekilde yorumlanmaktadır. Fal sahibinin yakın zamanda biriyle tanışacağı ve tanıştığı kişinin ona büyük yardımlar yapacağı şeklinde anlatılmaktadır. Özellikle maddi anlamda büyük yardım sağlayacak bu kişi fal sahibinin karakteri ve duruşu sayesinde kazanacağı bir kişi olacaktır.

Aynı zamanda falda görülen deve kervanı fal sahibinin büyük bir kutlama yemeği düzenleyeceği anlamına da gelmektedir. Yakın çevresinin ve ailesinin de içinde bulunacağı bu ziyafet kişinin başarılarını kutlama amacı ile düzenleniyor olacaktır. Bunun yanı sıra bu kutlama yemeği sayesinde kişinin yeni insanlarla tanışacağı ve sağlam dostluklar kazanacağı da tahmin edilenler arasında yer almaktadır.

Fincan tabağında kervan görmek genellikle olumlu yanıtlanan semboller arasında yer almaktadır. Fal sahibi yakın zamanda yeni kişiler ile tanışarak hayallerine bir adım daha yaklaşacaktır. Aynı zamanda falcılar bu tanışılacak kişilerin fal sahibine oldukça destek olacağını da belirtmektedir. Fal sahibi tanışacağı yeni insanlar ile sıkı dostluklar kurarak daha iyi arkadaşlık ilişkileri yaşamaya başlayacaktır.

Fincan tabağında beliren kervan figürü bazı zamanlarda da kötü şekilde yorumlanabilmektedir. Örneğin fal sahibi yakın zamanda bir evlilik yapacak fakat evleneceği kişi oldukça sorunlu bir birey olacaktır. Hane içerisinde yaşanan gerginlikler ve stresli anlar fal sahibinin mutsuz olmasına neden olacaktır. Bu nedenle falcılar bu konuya değindiklerinde fal sahiplerini gelecekleri hakkında ve seçecekleri eş konusunda da uyarmaktadır.

Telvede kervan görmek falcıların olumlu haberler olarak yansıttığı bir durumdur. Çoğu falcıya göre kervan figürü kişinin hayatında yaşayabileceği olumlu anları işaret etmektedir. Telvede beliren kervan sembolü fal sahibinin farklı bir şehirde başka bir hayata başlayacağı anlamını taşımaktadır. Bu sayede yenilenen hayat düzeni ile birlikte kişi kendisi için yeni sayfalar da açabilmektedir.

Telvede kervan görmek kişinin yakında evlenebileceği şeklinde de yorumlanmaktadır. Bu evlilik süresince hiçbir maddi masraftan kaçınmayarak en iyi aile düzenini kurmaya çalışılması da tahmin edilen haberler arasında yer almaktadır.