Falda flamingo görmek; fal sahibine yol gösterecek birinin varlığına işaret eder. Fal baktıran kişi, hayatında olan ya da hayatına yeni girecek birisi tarafından desteklenecektir. Bu kişi genç, hoş görünüme sahip, atılgan bir kişi olacaktır. Fal sahibine şans getirecek ve önünde yeni kapılar açılmasına vesile olacaktır.

Kahve fincanın flamingo görmek, güzel bir haber alınacağı anlamına gelir. Yetenekli ve eğlenceli bir insan tarafından iyi haberler ya da beklenmedik bir teklif, sürpriz bir hediye alacaksınız. Bu kişi, tanıdıkları arasında iyi ve erdemli olarak bilinir.

Kahve falında flamingo sürüsü görmek, fal baktıran kişinin kısmet ve berekete ulaşacağı anlamına gelir. Fal sahibinin bolluk ve bereketle dolu uzun bir ömür süreceğine, kazançlarının git gide artacağına ve hayatının sonuna kadar maddi refah içerisinde yaşayacağına delalet eder.  

Pek çok flamingoyu bir arada görmek bir düğünü ya da kutlamayı da sembolize eder. Fal baktıran kişinin mutluluğa hazırlanması gerekir.

Kahve fincanının ortasında beliren flamingo, uzun süredir beklediğiniz ve sizi çok etkileyecek bir haber alacağınızı gösterir.

Kahve fincanının yanında beliren flamingo ise hane içerisinden gelecek müjdeli haber alacaksınız demektir. Bu haber sizi çok yakından ilgilendiren ve sevineceğiniz bir konuyla alakalıdır.

Kahve falında büyük flamingo görmek; sabredilen bir konuda iyi gelişmeler yaşanacağının habercisidir. Fal baktıran kişinin sabretmesi ile birlikte ödüllendirileceğini gösterir. Bu ödül, beklediğinden daha büyük, daha hayırlı olacaktır. Alacağı hoş haber neticesinde fal sahibinin yüzü gülecek, derin bir nefes alacaktır. Kaygıların biteceği bir dönemi gösterir.

Kahve falında flamingo başı görmek; fal baktıran kişinin yakın bir zamanda başını ağrıtacak olaylar yaşayacağını gösterir. Falı baktıran kişinin keyfinin kaçacaktır. Bazı fal yorumcuları, flamingo başının görülmesini olumlu yorumlamaz.

Kahve falında yavru flamingo görülmesi, fal baktıranın uzun zamandır çok istediği bir şeyin gerçekleşeceğini fakat bunun için bir an önce işe koyulması gerektiğini gösterir. Fal sahibi, kendinden emin bir şekilde harekete geçerse eğer, önündeki engelleri teker teker aşacaktır ve önceki hatalarını da telafi edebilecektir. Eğer niyeti temizse, engel olmaya çalışan kişilerin kendisine zarar veremeyeceğini anlatır. Rahata çıkacak ve mutlu olacaktır.

Kahve tabağında flamingo çıkması, fal baktıran kişinin hayatında bir takım yeniliklerin olması, beklentilerinin karşılanması, güzel havadislerle karşılaması anlamına gelir. Fal sahibi, hayatınızda meydana gelecek olan olaylarla mutlu olacaktır. Özellikle aile fertleri ve akrabaları ile çok mutlu olacağını ve gurur duyacağı şeyler başaracağını anlatır.