Falda boynuz görmek, fal sahibinin bilmeden biri hakkında iyi niyetli olarak da olsa fikirlerini beyan etmesi olarak yorumlanır. Fakat hangi kişi hakkında bu yorumları yapıyorsa, bu kişi kendi hakkında söylenen sözleri iyi niyetli olarak algılamayacak ve bunların dedikodu olduğunu düşünecektir. Fal sahibinin, başkaları hakkında söylediği sözler, yanlış anlaşılmaya oldukça müsait şekilde yorumlanacaktır. Bir başka yorumcu ise; kahve falında çıkan boynuz figürünün, yakın zamanda karşı cinsten bir kişi ile tanışacağınıza ve mutlu bir beraberliğe de adım atacağınıza işarettir. Bir başka fal yorumcusu ise; parasal anlamda yaşadığınız bütün sorunlardan kurtulacağınıza ve rahat bir yaşama yeniden giriş yapacağınıza yorumlanmaktadır.

Sevdiğiniz kişilere biraz anlayış göstermeniz takdirde, yaşadığınız bütün problemlerden kısa sürede kurtulacağınıza işaret etmektedir. Aynı zamanda ilgi duyduğunuz kişinin sizi sevmediğini ve size yeteri kadar ilgi göstermediğini düşünüyorsanız, oldukça kısa bir zaman zarfı içerisinde sevdiğiniz kişinin ya da hayatınızda olan partnerinizin ve eğer evliyseniz eşinizin yakın zamanda sizinle daha fazla ilgileneceğine, konuşacağına ve bir sürpriz yaparak bu durumdan sizi kurtaracağına da işaret edilmektedir. Falda boynuz çıkmasının bir diğer anlamı ise; hayatınızdaki kişi ile aranızı bozmaya çalışan bir kişinin varlığına delalet etmektedir. Fakat söz konusu durum, sizi kesinlikle etkilemeyecek ve ilişkinizi de daha fazla güçlendirerek sağlamlaştıracaktır.

Falda geyik boynuzu görmek, hiç beklemediğiniz bir an da gelen ferahlık olarak yorumlanmaktadır. Aynı zamanda da beklemediğiniz bir kişiden size gelecek olan maddi yardımlara da yorulan bir figür olmuştur. Söz konusu yardımlar, bir tanıdığınız aracılığı ile size gelebilmektedir. Aynı zamanda, fal sahibi kişinin, çalışmalarının bir getirisi de olabilir. Falda çıkan geyik boynuzunun anlamlarından bir tanesi ise; fal sahibinin yapmış olduğu bir yatırımın kişiye oldukça olumlu bir şekilde döneceğini ve fal sahibini rahatlatacağına da yorulmaktadır. Falda çıkan geyik boynuzu başka bir falcı için ise; yaşananlara değecek ve sabırların sonucunda oldukça büyük bir kazanç elde edilerek feraha çıkılacağı anlamına gelmektedir. Bir başka yorum ise; oldukça güzel ve dengeli bir beraberliğin ve evlilik hayatında yakalanan uyumun da simgesi olmuştur. Eğer fal sahibi bekar bir kişiyse yakın zamanda, bu tarz bir beraberliğe adım atacağına da yorulmaktadır.

Falda keçi boynuzu görmek, sağlık ile ilgili bir problem yaşıyorsanız, bu problemin kısa sürede biteceğine ve fal sahibinin hayatında yaşadığı sorunların bu sayede sun bulacağına delalet etmektedir. Aynı zamanda iş ve hayatı ile ilgili güzel ve mutlu eden haberlerin alınacağına da yorumlanmaktadır. Bir başka kahve falı yorumcusu ise; falda çıkan keçi boynuzu simgesini yeni ve oldukça kazanç sağlayan fırsatlarla karşılaşılacağına yorumlamaktadır.