Kahve falında baloncuklar görmek sevdiğiniz biri ile yollarınızın bir süreliğine ayrılacağına işaret etmektedir, ancak bu ayrılığın ne kadar gerekli olduğunu ve sizlere zarardan çok yararı dokunacağını zaman ile anlayacaksınız. Ayrılıkla beraber kıymet ve değer algınız artacaktır.

Kahve falınızda baloncukların bir diğer anlamı ise beklediğiniz ve hak ettiğiniz sevgiyi, şefkati yakın bir zamanda göreceksiniz. Fakat sizi meşgul eden durumlar yüzünden size gösterilen ilgiyi fark etmemiş olabilirsiniz. Etrafınıza biraz daha duyarlı olmanız gerekiyor.

Falınızda küçük baloncuklar ayrıca size mutluluk verecek haberlerin geleceğini işaret eder ancak farklı yorumlarda bulunmaktadır bu konuyla ilgili.

İçi boş Baloncuklar kötü habere ve kötü olaylara yorumlanır. Eğer Fal sahibi gerekli önlemleri almaz ise gelecekte çok üzülür ve istenmeyen durumlara şahit olur.

Kahve falında baloncuklar görmek yakın çevrenizden sizi eleştiri yağmuruna tutacakları anlamına da gelebilmektedir. Yaptığınız veya yapmakta olduğunuz bir durum sizi zora sokabilir, dikkatli olun.

Falınızda çıkan baloncukların kenarları belirgin ve ortası daha açık veya boş ise, çevrenizde kötü niyetli kişilerin olduğuna ve kendinizi korumanız gerektiğini işaret etmektedir.

Sık ve düzenli şekilde dizilmiş Baloncuklar monotonluğa delalet eder. Hayatınıza biraz heyecan katmanız gerekebilir.

Eğer kahve tabağınızda bu Baloncukları görüyorsanız, aile buluşmanızda görüştüğünüz ve dargın olduklarınızla da bir araya geleceksiniz. Bu durum birazda olsa gerginlik yaratabilir. Kendinize hâkim olmalı ve küsmüş olduğunuz aile bireylerle barışmaya çalışmalısınız.