Falda bir hayvan çıktığında fal sahibinin kişiliğini yansıttığı düşünülmektedir.

Keçinin de bilindiği üzere İnatçılığı Falda’da ön Plana çıkıyor. Sizin inatçı, hırçın ve sabırsız bir yapınız olduğuna veyahut İnat edeceğiniz bir konu ile karşılaşacağınıza işaret eder.

Falınızda çıkan bu sembol, çevrenizden birileri sizin ardınızdan dedikodu yapabilir veya laf taşıyabilir. Nerede ne söyleyeceğini bilmeyen bir kişi yüzünden başınız derde girebilir ancak inat edip ve pes etmeden gerçekleri gün yüzüne çıkarırsanız herkes kimin ne olduğunu bildiğinden kime inanacağını daha iyi seçecektir. Kiminle arkadaşlık edeceğinize ve hayatınıza dair hangi bilgileri paylaşacağınıza dikkat edin.

Farklı kaynaklara göre Falda Dağ Keçisi görmek sizin çok yakında çok kazanç elde edebileceğiniz bir işe girmenizi veya kuracağınızı gösterir. İnadınız ile yıkamayacağınız engel ve tırmanamayacağınız zirve olmadığına işaret eder. Ancak başarının ve paranın büyüsüne kapılmayın! İşinizde gösterdiğiniz inadı devam ettirmeli ve düzeninizi oturtmalısınız yoksa büyük kayıplar yaşanabilir.

Eğer Falınızda iki adet Dağ Keçisi çıkmış ise, sevgiliniz veya eşinizle fikir ayrımına düşeceksiniz demektir, ancak sizin burada sabırlı ve yapıcı yaklaşmanız gerekecektir.

Ayrıca Falda Dağ Keçisi boynuzu görmek bazı yorumculara göre aldatılmak veya büyük bir yalanın içine düşmek anlamına gelir.

Falınıza bunun gibi yaban Hayvan sembolleri, sizin insanlara soğuk, çekimser ve gergin davrandığınızı gösterir. Yakın çevrenize daha samimi yaklaşmaya çalışın.