Falda yarasa görmek, düşünüldüğü gibi kötü anlamlar barındırmamaktadır. Yarasa, faydalı bir kişi olarak yorumlanmakta. Yeni biriyle tanışılacağının ve bu kişinin de kısa bir süre içerisinde ona büyük yardımının dokunacağının göstergesidir. Yardımın yanı sıra aynı zamanda bekar birisinin falında rast gelindiyse yeni bir aşka işarettir. Çevrenize tam olarak aradığınız bir dost eklenecek de diyebiliriz. Bu hayırlı kişi tüm bu zorluklarda size sırtını çevirmektense elinden gelen en iyi yardımı vererek yanınızda duracak bir kimse. Onun varlığını hâlihazırda çok kolay bir şekilde görebilirsiniz. O yüzden onu fark etmeye çalışmanıza da gerek yok o kendisini kısa bir süre içerisinde fark ettirecektir.

Yarasanın bir diğer anlamı var ki çoğu kişinin hoşuna gitmeyebilir. Gayri resmi bir çocuk anlamına da delalet eden sembol farklı kişilerde farklı anlamlara denk gelebildiğinin bir diğer göstergesidir. Bu süreç zarfında daha temkinli hareket etmelisiniz, verdiğiniz kararların arkasında durabilmeniz için de bu kararlardan emin olmalısınız.

Falda Yarasa Kanadı Görmek

Olumlu anlamlara gelebildiği gibi olumsuz anlamlara da gelebilen bu sembol bazı yorumcular tarafından kaçacak berekete işaret eder. Sofranızın bereketini kaçıracak, zorlu bir zaman yaşatacak bu kimsenin helallerle arası pek de iyi değil gibi gözüküyor. Bu yüzden bir adım geri durmalı arkadaşlıklarınızı, çevrenizdekileri tekrardan bir gözden geçirmelisiniz. Haramlarla işi olan, yalancı ve üçkâğıtçı kişileri çevrenizden çıkarmak, aranıza perde indirmek bereketin devamlılığını sağlayacaktır. İşte bu yüzden de en başından beri çevrenizdekilere yeni bir kişiyi eklerken dikkat etmeli ve bu kişinin iyiliğinden emin olmalısınız. Böylece güvenilir yeni bir dost edinebilirken, zararlı dostlukların da önüne geçebilirsiniz.

Falda Beyaz Yarasa Görmek

Falda beyaz yarasa görmek; amacının kötü olduğu, art niyetli kişilerin yakınınızda olduğunu belirtir. Bu kişilerden kaynaklı zorlu bir süreçten geçebilirsiniz. Gerçek yüzünü göstermeyen bu kişi kendini belli etmediğinden de size yakın gözükmekte bir hayli iyi iş çıkarıyor. Bu kişi belki de ilerleyen süreçte kendini belli edecektir fakat kendini belli ettiğinde bu süreçte yıpranmış bir durumda da olabilirsiniz. Bu yüzden çevrenize yeni birisini eklerken ya da çevrenizle beraber zaman geçirirken temkinli davranmayı elden bırakmayın.