Falda Kuğu Görmek

Kuğu zarif ve ihtişamlı bir görünüşe sahiptir. Falda kuğu görmek erkekler için güzel bir bayanla tanışmanın haberini vermektedir. Eğer bir kız arkadaşınız varsa da kız arkadaşınızın sizi sevdiği ve saydığının göstergesidir.

Kadın içinse falda kuğu görmek naif, zarif bir görüntüsünün olduğu, karakteri sayesinde ortamlarda dikkat çeken ve beğenilen bir kişiliğe sahip olduğu anlamına gelebilmektedir. Aynı zamanda fincan sahibi rastladığı bu sembol ile kritik zamanlardan geçeceği fakat bu kritik zamanında çok iyi yardımlarda alacağının habercisidir. Bazı fal yorumcularına göre de uzun bir süredir beklenen haberin yakın bir zamanda geleceğini gösterir. Genel olarak fincanlarda rastlanan bu sembol güzel olaylara yorumlanmaktadır.

Falda İki Kuğu Görmek

Falda iki kuğu görmek sevgiliniz yoksa ruh eşiniz ile tanışacağınız ve güzel bir ömre yelken açacağınız anlamına gelir. Hâlihazırda bir ilişkiniz varsa da bu ilişkinin temelleri çok daha güçlenecek ve bunu da çok kolay bir şekilde hissedeceksiniz. Özel hayatınızda yaşayacağınız mutluluklar sizi uzun bir süre gülümsetmeye yetecektir. Yakın bir zamanda ilişkiniz güçlenmekle kalmayıp diğer birçok kişiye örnek olacaksınız. Bu süre zarfında birçok göz sizin üzerinizde olacağından nazara da dikkat etmelisiniz.

Falda Beyaz Kuğu Görmek

Yakın bir zamanda gelecek haberlerin güzel olacağının göstergesidir. Falda beyaz kuğu görmek, işlerinizin gidişatının çok daha iyi bir hal alacağını, üstünüzden yüklerin kalkabileceğinin anlamına gelmektedir. İyi insanlar size yol göstermeye, yardımcı olmaya başlayabilir. Bu süreçte alacağınız öğütlere kulak vermelisiniz. Yine de vereceğiniz kararlarda dikkatli olmalı, kendi süzgecinizden geçirdikten sonra doğru kararlar vermeye özen göstermelisiniz.

Falda Siyah Kuğu Görmek

Genel olarak kuğu sembolü güzelliğin, ihtişamlı görünüşün ve zarifliğin göstergesi olsa da zaman zaman farklı bir şekilde yorumlandığı da olmaktadır. Falda siyah kuğu görmek de bunlardan biridir. Siyah kuğu sembolü tanıştığınız ve iyi birisi olarak düşündüğünüz kişi tarafından yüz üstü bırakılacağınıza işaret eder. Aynı zamanda verilen bir sözün bozulması, tutulamaması anlamına da gelebilmektedir. Her halükarda yaşayabileceğiniz bu olaylar sizi bir süre üzecektir. Gülümsemeye devam edin ve kararlarınızı çok daha doğru vermeye odaklanın.