Kahve falında tava görmenin manası sabırla sınanmak anlamına gelir. Bu falı göreni kişinin kahve falında tava görmek ile canını sıkacak günler yaşayacağına işaret kabul edilmektedir. Fakat eğer kişi sabreder ve beklemeyi bilirse yaşadığı sıkıntıdan kurtulması çok yakın bir zamanda mümkün olacaktır.

Tava gören kişinin ayrıca çevresindeki insanları da gözardı ettiğine işaret kabul edilmektedir. Fal sahibinin bu nedenle çevresindeki insanlarla arasının da arasının açılacağına işarettir. Bu yüzden kahve falında tava görmek sıkıntılı, stresli günlerin de habercisi olarak kabul edilmektedir.

Kahve Falında Teflon Tava Görmek

Kişinin hayatında köklü değişiklikler yapmaya başlayacağını gösterir. Artık çevresinde kimin dost kiminse kendisinin düşmanı olduğunun bilinciyle hareket ettiğine delalet kabul edilmektedir. Bu nedenle kahve falında tava görmek bireyin eğitim hayatından iş hayatına varıncaya kadar bulunduğu bütün sosyal ilişkilerinde tepeden aşağıya değişiklik içerisine gireceğine işarettir.

Kahve falında tava gören kimsenin yakın çevresindeki insanlardan aldığı darbelerle adeta yıkılma eşiğine gelmesi nedeniyle bu köklü değişime karar vereceğine işarettir.  Hayatında hem yakın çevresindeki değişikliklerde hem de iş hayatında kendine çizeceği istikamette birtakım değişikliklerin yer bulacağına delil kabul edilmektedir. Kahve falında tava görenin stres dolu günleri geride bırakmasının yine kişinin kendisine bağlı olduğu da bilinen bir durumdur. Buna göre kişinin sebat etmesi halinde içerisinde bulunduğu bu ruh halinden kurtulacağı mutlu dolu günlerin yakın olduğuna işarettir.