Falda sapan görmek; hata yapılacağının, birilerine inanılacağı fakat bu inancın boşa çıkacağının anlamına gelir. Samimiyete ve samimiyetten oluşmuş arkadaş çevrenize bağlı olabilirsiniz fakat zaman zaman samimi görünüşü altında sizi kandıran insanlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu olayda çevrenizde samimi olarak düşündüğünüz birisi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu yüzden ne kadar samimi gelirse gelsin, kendi düşüncelerinizi ve davranışlarınızı çok daha ön planda tutmalı çoğu zamanda temkinli hareket etmelisiniz. Böylece daha az yıpranacağınız gibi çevrenizden de daha az zarar görürsünüz. Sapan sembolü fal sahibi için farklı anlamlara gelebilmektedir. Bu anlamlardan biri fal sahibinin bir hata yapacağı, hataların da bir karşılığı olacağı veya aile üyesi ile tartışmanın yaşanacağı anlamlarına gelebilmektedir.

Yapmış olduğunuz bu hata farklı şekillerde ortaya çıkabiliyor olsa da sapan sembolü için yorumcular düşüncelerinizden doğan sözler karşı tarafı inciteceği ya da sinirlendireceği görüşündedir. Fal sahibinin ukala, vurdumduymaz bir kişilik özelliğine sahip olabileceği anlamını da barındırmaktadır. Bu karakteristik özelliklerdense anlayışlı ve empati kuran bir kişiliğe bürünmeniz arkadaşlık ilişkilerinizde çok daha başarılı olmanızı sağlayacaktır. Alaycı konuşmalar, sözler ile yapılan iğnelemeler sonucu çevrenizden tepki toplayabilirsiniz. Bu yüzden de düşünceleri sözlere dökerken fal sahibinin daha dikkatli olması gerekmektedir diğer türlü çevrenizden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayacaksınız. Yeni arkadaş çevresindense hali hazırda sevilen arkadaşlarınızla daha doğru ilişki kurmak çok daha mantıklı bir hareket olacaktır.

Falda Sapan Tutan İnsan Görmek

Yaşayacağınız bir olaydan ötürü sevdiğiniz kişiye bir süre kırgınlık yaşayabilir ya da onlarla arayı uzak tutmaya karar verebilirsiniz. Elbette tekrardan birlikte olacak ve eski günlere döneceksiniz fakat bu süre zarfında karşı tarafa olan güveniniz, sevginiz de bir nebze azalabilir. Kırgınlığın ötesine geçmeye ve eski güveni tekrardan elde etmeye çalışacak karşı tarafa ayak uydurmaya çalışmanız ortamı çok daha yumuşatacaktır. Bu yüzden daha bağışlayıcı olun ve kendinizi arkadaşınızdan uzaklaştırmaya çalışmayın, kendi hatasını en kısa sürede anlayacaktır. Hatasını anladıktan sonra da bu hatayı yüzüne vurup durmamak en doğrusudur. Zamanla her şeyin eskisine çok daha yakın olduğunu fark edeceksinizdir.