Lamba sadece falda değil genel anlamıyla aydınlığın ve ferahlığın anlamını her yerde taşımaktadır. Elbette bu lamba zaman zaman farklı şekillerde de karşımıza çıkmaktadır. Kimi zaman sihirli lamba kimi zaman gece lambası olarak fallarımızda yerini almakta. Falda görülen bu lambanın içi boş ise falın sahibinin geleceğinin çok daha parlak olacağını gösterir.

Kariyer merdivenlerini birer birer çıkacak ve başarılı projelerde de adınızın yer alacağını göreceksiniz. Fal sahibinin öğrenci olması ya da iş adamı olması oluşabilecek farklı anlamlar demektir. Öğrenci birisi için başarılı sınavlar anlamına gelebiliyorken iş adamı veya iş kadını için ise başarılı projelerde imzanızın olması anlamına gelmektedir.

Falda Sihirli Lamba Görmek

Falda sihirli lamba görmek daha çok kişisel bir özelliğin fala yansıdığı anlamını taşır. Fal sahibinin eşsiz hayal gücünün olduğu ve bu hayal gücünü zaman zaman fazlasıyla kullandığını gösterir. Aslında ne kadar güzel olarak görülse de fazlası diğer birçok şeyde de olduğu gibi zararlıdır. Fal sahibinin gerçek dünyayla bağlantısının yavaş yavaş kopmasına neden olacak ya da hayatında yer verdiği bu hayaller bir süre sonra onun hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açacaktır. Bu yüzden de bir hayli dikkat etmeli gerçeklikle, hayal gücünü eşit bir şekilde hayatında bulundurmalısınız.

Falda Lamba Cini Görmek

Falda lamba cini görmek, sizlere güzel ve müjdeli haberi veren bir diğer semboldür. Çevrenizden sevdiğiniz, saydığınız bir kişinin yardıma ihtiyaç duyduğunuz an yanınızda olacağına ve elinden geleni de yapacağına işarettir. Bu gibi olaylar çevrenizdeki güvendiğiniz kişileri de pekiştirecek. Bir diğer anlamı da yakın zamanda hayalini kurduğunuz bir olayın yavaş yavaş gerçek bir hal almasıdır.

Falda Gece Lambası Görmek

Eğlence dolu günlere delalet eden gece lambası sembolü çoğu zaman fal sahibini güzel zamanların beklediğine işaret eder. Aynı zamanda eğlence dolu bir hayat sürmeniz ve enerjinizden kaynaklı da çoğu zaman çevrenizde sevilen, saygı duyulan birisi olmanızda yardımcı etmenlerdendir. Geçireceğiniz bu eğlenceli vakitler sizi ne kadar mutlu edecekse de kendinizi işinize vermeniz gerektiğini unutmamalısınız. İkisinin de dozunu iyi ayarlamayı ihmal etmeyin.