Falda papağan görmek, çevrenize yeni girmiş ya da yakın zamanda tanışacağınız kişilerin hayatınıza renk katacağı, farklı pencerelerden bakmada ve farklı görüşlere katılmanızda etkili olacak. Tüm bunların yanı sıra hayatınızdaki değişimler küçük ve kısa süreli de olmayacaktır. Bu yüzden kendinizi büyük bir değişime hazırlasanız iyi edersiniz. Sosyal çevrenizdeki birtakım değişiklikler sizin çok daha farklı yerlere gelmenizde de etkili olacak.  Başarılarınıza bir yenisini ekleyebileceğiniz gibi karakteristik özelliklerinizde farklılaşabilir. Bu anlamların yanında farklı anlamlara gelen papağan sembolü son zamanlarda çevrenize çok fazla insanın eklenebileceği, yeni arkadaşlıklara yelken açabileceğinizi gösterir. Fakat yeni arkadaşlıklarınızda dikkatli olmayı ve temkinli hareket etmeyi elden bırakmayın.

Açık sözlülüğünüz son zamanlarda sıkıntı çıkarabilir bu yüzden söylediklerinizde ve fikirlerinizde çok daha fazla düşünmeli, yeni arkadaşlıklarınızı en iyi şekilde de gözden geçirmelisiniz. Dobra davranışlarınız, fikirleriniz yeni arkadaşlarınızda yanlış anlaşılmalara neden olabilir. İster istemez bu da dedikoduların dönmesine yol açabilir.

Falda Papağan Kafası Görmek

Hayati kararlara işaret eden papağan kafası çoğu zaman ayrılık anlamına da gelebilmektedir. Falda papağan kafası görmek, aileden ya da yakın çevrenizden birilerinin bir süre uzak kalmak, kafa dinlemek istediğinin anlamına gelir. Karşı çıkmanız durumunda da kavga edebilirsiniz. Bu yüzden soğukkanlı olup olayın derinliklerine inmeli, karşı tarafa da biraz zaman tanımalısınız.

Falda Sultan Papağanı Görmek

Arkadaş sayınızın artacağı, yeni fikirlere yelken açacağınız bu zamanlarda papağan sembolü farklı anlamlara gelebilmektedir. Papağan sembolleri aynı zamanda farklı şekillerde de karşımıza çıkmakta. Bunlar papağan kafası ya da sultan papağanı olabilir. Falda sultan papağanı görmek, hızlı bir değişimin işaretidir. Bu değişim iyi ya da kötüye yorulamayacağından son zamanlardaki davranışlarınız bu gidişatı değiştirecektir. Doğru kararlar vermeye özen gösterin böylece karşılaşacağınız ve beklenti içerisinde olmadığınız değişim olumlu bir şekilde size yansıyacaktır. Sultan papağanı, huzurunuzun kaçmasında ya da mutluluğunuzun değişikliğinde etkili olacak bu olaya delalettir. Yorumculara göre bir diğer anlamı da sağlıkla ilgilidir. Gündelik birçok olaya çok takılmış ve sağlığınızı ikinci plana atmış olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeli, gerekli tedbirleri alarak en iyi şekilde beslenmeyi aklınızdan çıkarmamalısınız.