Falda Kurbağa Görmek

Falda kurbağa görmek birçok farklı anlam içermektedir. Bunlardan birisi yakınınızda kıskanç insanların olduğu ve bu kıskanç insanların çoğunlukla mutluluğunuzu, yaşam tarzınızı kıskandığı anlamına gelebilmektedir. Bir diğer anlamı ise yakın zamanda gerçekleşebilecek olaylar sonucu kendinizi bir süre kötü hissedebilirsiniz. Bu his vermiş olduğunuz karardan ya da sizin isteminiz dışında gerçekleşen bir olaydan dolayı olabilir. Fincanın dibinde yani telve kısmında kurbağa sembolü görüyorsanız bazı şeyler için karar vermenin zamanı geldiğini gösterir. Bu basit ve etkisi küçük olan bir olay olmayacaktır bu yüzden de karar sürecinizi dikkatli geçirmeli, doğru karar verebilmek için doğru zamanı beklemelisiniz. Böylece olaydan en az şekilde zarar görecek ve hayatınızın huzurlu kısmını yaşamaya devam edeceksiniz.

Falda Kurbağa Kafası Görmek

Falda kurbağa kafası görmek pek de güzel olaylara işaret değildir. Sevdiğiniz bir insanın bu ailenizden birisi ya da sevgiliniz olabilir; gözünün dışarıda olduğunu, başka biriyle görüştüğünün haberini alabileceğiniz anlamına gelir. Bir diğer anlamı ise sevgiliniz varsa yakın bir zamanda sevgiliniz olduğunu bilen birisi yine de size karşı duygularını açabilir ve şansını deneyebilir. Bu kişiye ve davranışlarına bir hayli şaşırabilirsiniz. Kısacası zorlu ve dikkatli olmanız gereken bir süreç sizi bekliyor.

Falda Kurbağa Gözü Görmek

Hayatınızı ve yaşam stilinizi gözden geçirmenin vakti gelmiş gibi gözüküyor. Falda kurbağa gözü görmek, yakınlarınız ya da sevdiğiniz birisi sizi kontrol altında tutmaya, kendi sözlerini geçirmeye ve sizin hayatınıza genel olarak karıştığına işarettir. Sevgiliniz varsa da bu sevgilinizin bir hayli kıskanç olduğu hakkında yorumlanabilir. Karar sürecinizde yardım etmek, fikirlerini almak isteyeceğiniz insanlar her zaman olmalı fakat yaşam stilinizi etkisi altına almış kişi bulunuyorsa kararlarınızda daha temkinli olmalısınız.

Falda Kurbağa Bacağı Görmek

Falda kurbağa bacağı görmek, ilişkinizin uzak mesafe olmasına ya da yeni bir ilişkiye yelken açıp bu ilişkinizi uzak mesafelerde gerçekleştireceğinize işarettir. Durum böyle olunca da özlem artacaktır. Uzun bir süre de olsa ilişkinizin ayakta kalmasına odaklanmalısın. Burada sana daha fazla yük düşüyor, kısacası uzak ilişkinizin devamlılığı sana bağlı.