Kahve falında atlı asker, savaşçı, yani kahve falında süvari görmek izdivaca işaret. Fal sahibi kişi kadın olsun erkek olsun çok yakında hayatını birleştirecek. Bu sayede mutlu birliktelik yaşayacağı hayat arkadaşıyla birlikte geleceğini çizecek. Kahve falında süvari gören kimsenin aynı zamanda yine ailevi ilişkilerinde de düzeltme yaşayacağına ve kırgınlık durumlarını da artık tamamen ortadan kaldıracağı günlerin kendisini beklediğine işarettir.

Kahve falında atlı asker gören kişinin sadece evlenmeyip ayrıca uzun süreden beri planladığı ama bir türlü hayata geçiremediği şeylerin de vaktinin geldiğine işaret kabul edilmektedir. Bu bakımdan kahve falında süvari görmek kişinin yeni bir iş ortaklığı durumuna girerek bu işten de kârlı çıkacağına hükmedilir. Kahve falında atlı asker gören kimsenin sosyal ilişkilerinde daha önce olmadığı kadar insanlarla yakınlık kurabilir duygusallığa erişeceğine işaret kabul edilmektedir.

Süvari gören kişinin insanlardan sürekli kendini soyutlaması ve onlardan kendini sürekli uzak tutmasının da artık ortadan büsbütün kalkacağını söylemeliyiz. Çünkü kahve falında süvari görmek kalabalık kimselerle bir arada olunacağına da işaret ediyor. Bu bakımdan kişinin çevresinde yeni arkadaş ve dostluklar kurarak insanlarla olan irtibatını güçlendirme yolunda kararlı adımlar atmaya kesinlikle devam ettiğine delalet kabul edilmektedir. Falında süvari çıkan kişi bu nedenle gerçekten de mutlu dolu anlara tanıklık edeceği bir döneme girecek ve bu da kendisinin uzun senelerdir hasretini çektiği mutlu günlerin habercisi kabul edilmektedir.