Kahve falında ağustos böceği görmek karşı taraftan aldığınız enerjiye güvenerek, manevi yönü güçsüz bir insanla kısa süreli bir ilişki yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Kalbinizin ve gözlerinizin esiri olacak, bağlandığınızı hissedeceksiniz. Ancak ilişkiniz ilerledikçe huylarınızın ve inançlarınızın birbirine benzemediğini, birbirinizi tamamlamadığınızı fark edecek geri dönüş yapmak isteyeceksiniz. Bu durumu şans eseri anlayacak ve birbirinizi yıpratmadan ilişkiye nokta koyacaksınız. Bu durumu bir uyarı olarak algılayıp ilişkilerinizde sadece kalbinizle değil mantığınızla da hareket etmeniz gerektiğini anlayabilirseniz sizin için daha hayırlı olacaktır.

Kahve falında ağustos böceği görmek hareketli ve hızlı olduğunuza ancak çevrenizdeki ağırkanlı insanlarla sinirlerinizin yıprandığına da işaret etmektedir. Bu insanlar yakın akrabalarınız ya da arkadaşlarınız olabilir. Bu sebepten onlardan uzaklaşamıyor olabilirsiniz ve bu durum sizin elinizi kolunuzu bağlayabilir, tahammül sınırlarınızı zorlayabilir. Sabır en büyük çare demişler. Yakın zamanda onlara kişiliğinizi gösterecek ve işlerinize fazlaca burunlarını sokmamalarını sağlayacaksınız. Bu durum sizi rahatlatacaktır.

Ya Tabakta Görürseniz?

Kahve falında ağustos böceği görmek çevrenizle ilgili sıkıntılara işaret etmektedir. Eğer sembol kahve fincanı tabağında çıkarsa sıkıntılarınız aile meselelerine dönecek demektir. Bir süre bu tür meselelerden ayrı kalıp kafanızı rahatlatarak işlerinizi tekrar eski düzenine sokmanız mümkün hale gelecektir. Yalnız planlarınızı kendinize saklamanız daha uygun olacaktır. Hesap kitap işlerinde yaşayacağınız sıkıntılarınızı dostlarınızın yardımı ile çözmeyi de başaracaksınız.

Bu sembolü fincanda görürseniz bir süre kendinizle baş başa kalmanızı ve sorunlarınızı mantığınızla çözmenizi öneririz.