Falda ok görmek, fal baktıran kişinin çevresiyle olan ilişkilerini anlatır. Ok, genellikle bir başka kişiyle kurulacak olan beklenmedik ilişkinin sembolü olarak okunur. Usta fal yorumcuları, bu kişiyle, fal baktıran kişi arasında güçlü bir aşk doğabileceği öngörür. Eğer fal baktıranın hali hazırda bir ilişkisi varsa, arkadaş ya da dost olarak biriyle kuvvetli bir bağ kuracağını, müttefik kazanacağını sembolize eder.

Ok ve Yay Görmek

Falda ok ve yay görmek, fal baktıranın bir kişiye aşık olacağı şeklinde yorumlanır. Yay ise aşık olacağı kişiyi anlatır. Bu birliktelik, fal baktıranın hayatına uzun ömürlü bir birliktelik getirir.

Falda okçu görmek, iyiye yorulmaz. Okçu, savaşı işaret eder. Fal baktıran kişinin hayatında, ilişkilerinde çıkacak olan bir anlaşmazlığa yorulabileceği gibi yaşadığı yerde de çıkabilecek olan huzursuzluğu ve çatışmayı da ifade edebilir. Falda okçu görülmesi, fal sahibinin yaşayacağı bir şiddetin ya da büyük bir kavganın habercisi sayılabilir. Bu sebeple fal sahibi, ilişkilerinde dikkatli olmalı ve kendini korumayı ihmal etmemelidir.

Falda ok fırladığını görmek, falına bakılan kişinin hırsla bir işe girişeceğini gösterir. Aşırı hırs size zarar verebilir ve geri dönüşü iyi olmayacaktır. İyice düşünülmeden ve ölçülüp tartılmadan, aceleyle eyleme geçilmemesi gerektiği konusunda bir uyarı taşır. Yapılacak işlerinizi zamana yayarak ve akıllıca planlamalar yaparak tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında ok ucu görmek, fal sahibinin bir kimseyle arasında yaşanacak tatsızlığa hatta büyük bir anlaşmazlığa işaret etmektedir. Ok ucu, falda bir kişiye saplanmış olarak görülürse, o kişinin bu anlaşmazlıktan büyük bir yenilgiyle çıkacağı anlamına gelir.

Kahve falında ok sembolü, hedefleri gösterir. Fal baktıran kişinin hedeflerini elde etmek için bir an önce harekete geçmesi gerektiğini ve eğer azimle ilerlerse gerçekleştireceğini anlatır. Eğer fal baktıran, henüz peşinden gideceği bir hedefe sahip değilse, hayatında yaşanacak önemli bir değişim ile aydınlanacak, ne istediği bulacaktır. Bu sembol, size yol gösterecektir. Bu süreçte, fal sahibinin, başkalarının sözleriyle hareket etmemesi ve yolundan şaşmaması gerekir.

Falda Ok Atan Birini Görmek

Falda ok atan birini görmek, fal sahibinin gücünün ve kudretinin artacağına işarettir. Etrafındakiler tarafından da bu durum oldukça açık bir şekilde fark edilecek, fal sahibi diğer insanlar üzerinde baskın bir güç haline gelecektir.

Falda Ok İşareti Görmek

Falda ok işareti görmek, fal baktıran kimsenin bir aşka düşeceğine fakat bunun karşılığının olmayacağına bir işarettir. Platonik yaşanacak bu aşk, oldukça acılar çektirecektir.

Falda kalp ve ok görmek, fal sahibinin yaşayacağı bir aşkta çıkacak olan sorunlara, özelliklede kıskançlık durumlarına işaret eder.