Falda gergedan görmek fal sahibi için gücü, kısmeti ve mutluluğu temsil etmektedir. Özel hayatta ve iş hayatında başarılı olunacağını ve daha çok güç sahibi olunacağına delalettir. İş hayatında istenen terfilerin gerçekleşeceğini ve özel hayatta huzur içinde olunacağını müjdelemektedir.

Fal sahibinin, ruhsal ve bedensel olarak çok güçlü hissedeceğini ve bütün problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işaret eder. Falda gergedan görmek, aynı zamanda evlilik olarak da yorumlanmaktadır. Aşk hayatında çok güzel ve mutlu edici gelişmelerin olacağını bildirir.

Falda gergedan görmenin bir diğer anlamı da, fal sahibinin son derece ileri görüşlü ve istediğini yapacak güçte biri olduğudur. Kişinin azimle istediği her başarıyı elde edeceğine, büyük fırsatlar kazanacağına ve büyük avantajlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Falda siyah gergedan görmek fal sahibinin bütün dileklerinin gerçekleşeceğini, kendisi için hayırlı olacak adımlar atacağını ve büyük zaferler kazanacağını bildirmektedir. Kişinin iş hayatında ki rakiplerine karşı üstünlük sağlayacağını ve bunun sonucunda büyük kazançlar elde edeceğini delalet etmektir. Fal sahibinin bu kazançlar neticesinde,  yardıma muhtaç olan kişilere yardımlarda bulunacağı yorumlanır.

Falda gergedan böceği görmek, kişinin onu mutlu edecek haberler alacağını, mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğini işaret eder. Sahip olmak istediği her şeye kavuşacağı ve üzüntülerinin biteceği olarak yorumlanmaktadır.

Falda ölmüş gergedan görmek fal sahibinin görüşlerinin büyük beğeni toplayacağına, insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalet eder. Kişinin sıkıntılarının sona ereceğini ve çok sevineceği haberler alacağını müjdeler. Falda ölmüş gergedan görmek, kişinin kendi imkânları ve yetenekleri ile zor durumların üstesinden kolayca geleceğini gösterir.

Falda gergedan sürüsü görmek, kişiye rahatsızlık veren birinin, o kişinin hayatından tamamen çıkıp gideceğine işaret eder. Fal sahibinin, yorgunluk ve güçsüzlük hislerini üzerinden atacağı ve kaybettiği enerjiyi geri kazanacağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda falda gergedan sürüsü görmek, çok etkileyici bir aşkın yakında gerçekleşeceğini de göstermektedir. Bekâr olanlar için çok mutlu olacakları evlilikleri yapacaklarını müjdelemektedir.

Falda beyaz gergedan görmek iş hayatı ile ilgili yüksek hedeflerin kısa sürede gerçekleşeceğine delalettir. Aynı zamanda evli olan kişilerin, eşlerinden büyük sevgi ve saygı göreceklerini işaret etmektedir. Fal sahibinin ona sıkıntı veren bütün yüklerinden, kısa sürede kurutulacağını da göstermektedir.

Falda yavru gergedan görmek büyük rızıklarının elde edileceğine, büyük başarılara imza atılacağına ve işlerin olumlu yönde artacağına işaret etmektedir.

Falda suyun içinde gergedan görmek yakın bir kişi ile evlenme yolunda ilerleme kaydedileceğine ve uzun bir ömür geçirmeye delalettir. Uzun zamandan beri istenen hayallerin gerçekleşmesi olarak da yorumlanmaktadır.