Falda kadın görmek, önemli ve hayatınızı etkileyeceğiniz kararlar alacağınız anlamına gelmektedir. Aynı zamanda hayatınızda yapacağınız bazı köklü değişikliklerin de habercisi olmuştur. Bu değişiklikler; iş değiştirme, evlenme, taşınma gibi oldukça köklü ve önemli kararlardır. Fakat falda çıkan kadın sembolünün farklı yorumlanan anlamları da bulunmaktadır. Örneğin bazı falcılar, bu sembolü evlilikte yaşanan sorunlara, tartışmalara, kavgalara yorumlamaktadır. Bu kavgalar sonucu ayrılıkların gerçekleşeceğine yorumlayan falcılar da bulunmaktadır. Kimi falcılar ise; falda çıkan kadın sembolünü, arkadaşlarınızla aranızda çıkacak olan problemlere de yormaktadır.

Aynı arkadaş grubu içerisinde olduğunuz kişilerle herhangi bir konu da ya da bir olayda fikir ayrılıklarına düşeceğinize ve bunun sizin aranızı açacağına yorumlamaktadır. Hatta bazen, tartışmaların küslükle sonuçlanacağına ve arkadaş grubunun bozulacağına yorumlayan falcılar da bulunmaktadır. Bir diğer yorum ise; falda çıkan kadının tehlikeli olduğuna ve yeni bir kişi olduğuna yorumlanmaktadır. Yeni hayatınıza girecek olan bu kadının sinsi ve oldukça tehlikeli bir insan olduğu düşünülmektedir. Eğer falınızda kadın çıktıysa, çok iyi bir insan olarak görünmesine rağmen kafasında türlü planlar kurduğu da bilinmektedir. Eğer falınızda kadın sembolü de çıktıysa gözünüzü dört açarak dikkatli davranmanız gerektiği de bilinmektedir.

Falda oturan kadın figürü görmek genelde hayırlara yorulmaktadır. Bu figür, fal sahibine gelecek hayırlı haberler sayesinde hayatında birçok durumun değişeceğine ve kurduğu hayallerin yavaş yavaş gerçek olacağına yorulmaktadır. Aynı zamanda falında oturan kadın figürü görülen kişinin, kısa zamanlar içerisinde çok mutlu günler yaşayacağına ve kendisini üzen herkesi hayatından uzaklaştıracağına yorumlanmaktadır. Kahve falında oturan kadın figürünün anlamlarından bir tanesi de aşk hayatında yaşanacak olan olumlu gelişmelere yorumlanmaktadır. Eğer sevdiğiniz ya da hayatınızda olan bir kişi varsa ve oturan kadın figürü falınızda çıktıysa, mutlu bir evlilik hayatına kavuşacağınıza yakın zamanda muhteşem bir aile hayatınızın olacağına, partnerinizin sizi büyük bir aşkla seveceğine de yorumlanmaktadır. Eğer bakar bir kişiyseniz ise; falınızda çıkan oturan kadın figürü, yakın zamanda bir ilişkiye başlayacağınıza ve mutlu olacağınıza yorumlanır.

Falda kadın vücudu görmek, kahveyi içen kişinin, etrafında dolanmakta olan boş lafları kulak arkası etmesi ve bu laflardan dolayı üzülmemesi gerektiğine yorulmaktadır. Aynı zamanda da, fal sahibine verilen boş vaatlere kanmaması ve karşınıza çıkan kısmetlerini de iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğine de yorumlanmaktadır. Başka bir yorum ise; içerisinde olduğunuz bir ilişki varsa, bu ilişki dinamiklerinin oldukça güzel bir şekilde gelişeceğine, ilişki anlamında da yeni bir aşamaya geleceğine, artık birbirinizi tam anlamıyla tanıyacağınıza ve mutlu bir beraberlik sürdüreceğinize yorulur. Aynı zamanda, falda oturan kadın figürü görmek, partnerinizle henüz evli değilseniz de yakın zamanda evliliğinin kapınızı çalacağına da yorumlanmaktadır.