Kahve falları en çok simgeye sahip olan fal çeşitleri arasında başı çekmektedir. Bu neden yüzünden hemen her duruma uygun bir simge ve bu simgelerin özel açıklamaları bulunmaktadır. Kahve falında civciv çıkması da özel açıklamaları olan figürlerden biridir. Açıklamalardan önce kişilerin kendi durumlarına uygun olan yorumlara kulak vermeleri gerekmektedir. Çünkü falda civciv görülmesinin herkes tarafından geçerli kabul edilen bir açıklaması bulunmamaktadır.

Falda civciv görmek açıklamalarından önce civcivlerin özelliklerine bakılmalıdır. Oldukça korumasız ve yaşam şartlarına ayak uydurmak konusunda güçsüz olan bu hayvanlar bakıma muhtaçlardır. Bu neden yüzünden falında civciv çıkan kimseler yakın zaman içerisinde bakıma muhtaç olan bireyler ile karşı karşıya kalabilmektedir. Bireylere ihtiyaç duyan kimseler yakın çevrelerinden olabileceği gibi hiç tanımadığı insanlar arasından da çıkabilmektedir. Sosyal ilişkileri konusunda duyarlı davranan insanlar, yardıma ihtiyacı olan bu tip kimselere el uzatarak kendilerinden beklendiği şekilde davranabilmektedir.

Falda Civciv Ne Demek?

Yani evli kişiler için falda civciv çıkması çocuk olarak yorumlanmaktadır. Bu neden yüzünden civciv bir müjde anlamı da taşımaktadır. Hali hazırda çocukları olan kimseler yeni bir çocuk sahibi olabilmektedir. Bunun yanı sıra çocukları ile yeteri kadar alakadar olmayan kimselerin falında çıkan civcivler bir uyarı niteliği taşımaktadır. Bu neden yüzünden fallarında civciv çıkan kişiler öncelikle kendilerini sorgulayarak hayatlarında olumsuz bir yön varsa onu gidermeye ve çevresindekiler mutlu etmeye çalışmalıdır. Böylelikle kişiler kendilerinin de eskiye göre daha mutlu olacaklarını fark edebilmektedir.

Kahve falında civciv görmek yenilik ya da yeni alınacak haberler anlamı da taşıyabilmektedir. Bunun yanı sıra pek çok insanın bu tip kahve fallarından sonra uzun süreli arkadaşlıklar kurması da mümkündür. Yeni kurulacak romantik yönü ağır basan ilişkiler de bu şekilde müjdelenebilmektedir. Eğer ki yakın çevre içerisinde yer alan yeni evli bireyler varsa. Onların çocuk sahibi olacaklarına yönelik haberler de falda görülen civciv ile alınabilmektedir. Genel kapsamda bakıldığında falda civcivin görülmesi, bireylerin yaşamlarını etkileyecek ve onlara negatif bir yön kazandıracak hayvan figürlerinden değildir.