Kahve falında çay bardağı görmek bir haber alacağınıza işaret etmektedir. Ayrıca yeni bir işe de delalet eder. Bardağın doluluk oranı o işten beklentinizi ve başarınızı göstermektedir.

Fincan dolu ise başarınızın artacağı, yarım veya boş ise başarınızın duruma göre orta karar veya başarısız olacağınızı gösterir.

Falınızda Çay bardağı ayrıca Ailenizden iyi haberler alacağınıza delalet eder. Hasta birinin tekrar sağlığına kavuşması veya aileye yeni bir bireyin katılacağını çağrıştırır. Eğer ailede biri bir iş veya proje ile ilgili bir şeylerin çabasında ise, başarı elde eder. Tüm aileye mutluluk gelir

Farklı yorumculara göre, eğer fincanın içinde ki Telve de ise çıkan çay bardağı; yakın çevreyi anlatır. Ama Fincan tabağında çıkmış ise, bu durum sizi anlatır.

Tabakta çıkan Çay bardağı sizin aşk hayatınızı sembolize eder. Bekar iseniz yeni bir ilişkinin başlamasına, sevgiliniz var ise evliliğe ve evli iseniz aranızdaki sorunlarınızın son bulacağına işarettir.

Hayatınıza devam edeceğiniz kişi ile tüm zorlukların üstesinden gelip birbirinize sıkıca tutunmanız gerektiğini Falınızda çıkan bu sembol size hatırlatıyor.

Fakat Falınızda çatlamış bir çay bardağının çıkması, aile içerisinde çeşitli tartışmaların ve huzursuzluğun olacağına tabir edilir.

Yarım görülen çay bardağı ise sorunların zaman içerisinde çözülüp mutluluğa ve refaha kavuşulacağına işarettir.

Dolu bir Fincan ayrıca yakın zamanda, uzun süredir beklemekte olduğunuz para ile ilgili iyi bir Haberi işaret ediyor.