Tarot Falı, kartlar ve özel bir açılım yardımı ile gerçekleştirilen fal türüdür. Sezgilerin yanı sıra mistik detaylardan da yardım alabilir ve yorumlamalarınızı yapabilirsiniz. Peki kartlar ne gibi anlamlar ifade ediyor ya da yorumlamalarımızı nasıl yapmalıyız? Şimdi dilerseniz bu kartların bazılarına hep birlikte göz atalım ve fikir sahibi olmaya çalışalım.

Savaş Arabası Kartı Hakkında

İsteklerin kontrol edilmesi anlamını taşıyor ve bu şekilde yorumlamanız gerekiyor. Fal baktığınız kişi eğer bu kartı seçmiş ise düşüncelerini ve duyarlılığını sorgulamak durumundadır. Savaş arabası, tehlikelerin ve tehditlerin üstesinden gelecek olan kişiyi tanımlar ve işaret eder. Ana temaya baktığımızda tüm zorlukların kısa süre içerisinde yok olacağını ve kişinin bu süreçten başarılı bir şekilde ayrılacağını söyleyebiliriz.

Savaşa Arabası/TERS

Olumsuzlukların işaretçisidir. Kişi, mücadele etme konusunda yetersiz kalacak ve karşısına çıkan zorluklar ile birlikte cesaretini de kaybedecektir.

Asaların Altılısı Kartı Hakkında

Asaların altılısı, başarıyı ve beraberinde getireceği zaferi müjdeliyor ve bu şekilde bir yorumlama yapmak kesinlikle çok daha doğru olacaktır. Yapacağınız seçimler ve idealleriniz size yol gösterecek ve bu ideallerin peşinde koşmanız gerekecektir. Hayatınız kısa bir süre içerisinde başarılarla birlikte şekillenecek ve özellikle hırslı yapınız sizi bir adım daha öne taşıyacaktır.

Asaların Altılısı/TERS

Üzerine gittiğiniz ve çok fazla mücadele verdiğiniz şeyler farklı kişiler üzerinden ilerleyebilir ve o kişi ile birlikte hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

Asaların Beşlisi Kartı Hakkında

Kartın ana teması rekabet ve çekişmeyi işaret ediyor. Kısa bir süre içerisinde ikili ilişkilerde büyük bir tartışma ve rekabet durumu söz konusu hale gelebilir ancak bu kart ile karşı karşıya geldiğinizde sabırlı davranmanız ve daha diri davranmanız gerekiyor. İş ve aşk hayatınızda sizi bekleyen ciddi problemler olabilir ancak bu problemler karşısındaki tavrınız daha sakin ve daha iyimser olmalıdır. İletişim kurduğunuz ya da kuracağınız kişiler bencil bir tavır sergileyebilir. Aldırış etmeyin ve moralinizi bozmamaya gayret edin.

Asaların Beşlisi/TERS

Bu kez şanslısınız çünkü ciddi tartışmalar ve ikili diyalogda yaşayacağınız problemler kısa bir süre sonra ortadan kalkacak ve sizler de derin bir nefes alacaksınız. Yeni başlangıçlara hazır olun ve hayatınızda birçok değişikliğe imza atacaksınız. Rutin ilerleyen hayatlarınız daha canlı ve daha hareketli bir hal alacaktır. Bu hareketliliğe alışmanız gerekiyor çünkü bu sayede keyif alacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sağlığınız ile ilgili herhangi bir problemden bahsetmek mümkün değil ve tam aksine fiziksel olarak da kendinizi çok iyi ve mutlu hissedeceğiniz bir döneme adım atacaksınız.

Adalet Kartı Hakkında

Olumlu kararlar almaya hazır olun… Denge sembolü olan adalet kartı, zihinsel ve ruhsal anlamda kendinizi daha iyi hissedeceğiniz dönemlerin yaklaştığını gösteriyor. Adaleti sağlamak için hislerinizi kullanacaksınız ve hisleriniz ile birlikte hareket ederek doğruya ve güzele ulaşacaksınız. Kısa bir süre içerisinde olumsuzluklardan kurtulacak ve yaşamaktan keyif alacaksınız. Sabırlı olmanızı tavsiye ediyoruz ve sonuçlar sizi bir şekilde mutlu edecektir.

Adalet/TERS

Alacağınız kararlarda daha dikkatli davranmalısınız çünkü dengeleriniz alt üst olabilir ve bu konuda biraz daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Bu kart, herhangi bir yanlışı da temsil edebilir ya da yakın zamanda verdiğiniz bir kararın hatalı olduğunu da gösterebilir. İkili iletişimde merhametsiz ve ön yargılı kimselerin çevrenizde yer alacağını da işaret ediyor ve bu dönemde yeni ilişkilerinize ekstra hassasiyet göstermeniz ve iletişim kuracağınız kişilere karşı daha dikkatli olmanız gerekiyor.