Kahve eşliğinde yapılan sohbetin 40 yıl hatrı vardır… Bu cümleyi birçok kaynakta görüyor ve gündelik hayatlarınızda da sık sık duyuyorsunuz. Bize ait gerçek bir kültür ve az önce de belirttiğimiz gibi gayet keyifli bir eylem olduğunu düşünüyoruz. Kahve sohbeti sonrası bakacağınız fal ile birlikte bu eylemi daha eğlenceli hale getirmeye hazır mısınız? O halde kahve falının inceliklerine ve faldaki ayrıntılara hep birlikte göz atalım ve merak ettiklerinizi de yanıtlamaya çalışalım.

Kahve falı bakarken ‘’A’’ harfi ile karşılaştığınızda bir alınganlık durumundan bahsedebilirsiniz. Kahve falı baktığınız kişi ya da ona yakın kişiler üzerinden bu tür bir yorumlama yapmak mümkündür. Her harf bir şeyleri sembolize ediyor mu ya da gerçekten anlam taşıyor mu diyecek olursanız eğer kesinlikle evet yanıtını verebiliriz.

B harfine baktığımızda ise iktidar ve güç kavramlarını görebiliyoruz. Fal baktığınız kişinin iş hayatında ya da ilişkilerinde bu gücü elde edeceğini söyleyebilir ve bu konu üzerinden yorumlamalarınızı daha sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz.

Her harfi detaylı bir şekilde incelemek için zamanımız ve yerimiz yok ancak önemli harfleri sizler için derlemeye çalışacağız. C harfi, kısa süre içerisinde gerçekleşecek olan uzun bir yolculuğu bizimle buluşturuyor ve kahve falı bakarken bu harf ile karşı karşıya geldiğinizde sizler de seyahate yoğunlaşabilir ve yorumlamalarınızı bu doğrultuda yapabilirsiniz.

D harfine baktığımızda zarar ve ziyandan bahsetmek mümkün olacaktır. Kişinin hayatındaki iniş ve çıkışlara değinebilir ya da zarar göreceğini dile getirebilirsiniz. Sonrası ise sizlerin yorumlama yeteneğine kalmıştır.

E harfini ele aldığımızda ise yapılan bir şeyden pişmanlık duymaktan bahsedilebilir. Vicdan azabı olarak da yorumlanıyor ve birçok kaynakta da bu şekilde karşımıza çıkıyor.

Peki falda bir harf değil, yol gördünüz diyelim… Düz bir yol ise zaferi ve hedeflere ulaşacağınızı temsil ediyor. Kıvrımlı ya da engebeli bir yol ile karşı karşıya iseniz zorluklardan ve mücadeleden bahsedebilirsiniz. Görüldüğü üzre semboller kendi içinde farklı birer anlam taşıyor ve basit bir yol sembolünün kıvrımlı olması bile yorumlamaları daha farklı hale getiriyor.

Kahve falı gerçekten profesyonellik gerektiren bir eylemdir ve bu eylemi gerçekleştirmek istiyorsanız sembollere de fazlasıyla hakim olmanız gerekiyor. Aksi takdirde bakacağınız fal çok da etkileyici olmayacaktır.

Çok merak edilen sembollerden bir diğer ise yunus hayvanıdır ve birçok kaynakta bu sembole yer verildiğini görebiliyoruz. Peki Yunus neyi ifade ediyor? Yunus görmek, her zaman için iyiliği, huzuru ve sağlığı temsil eder. Hayatınızın yoluna gireceği ve kısa süre içerisinde çok sayıda güzel haber alacağınızı da söyleyebiliriz.

Kelebek de benzer şeyleri temsil ediyor ancak kısa süreli bir mutluluk olarak tanımlamak daha doğru olacaktır.

Son olarak arı sembolüne göz atalım ve yine en çok merak edilen detaylardan bir tanesi olduğunu da belirtmek gerekiyor. Falına baktığınız kişinin falında arı görüyorsanız eğer bu onun kısa süre içerisinde işlerine yoğunlaşacağını ve çok çalışacağını işaret edecektir. Yoğun iş temposundan bahsetmek de mümkündür ve yorumlamalarınızı bu doğrultuda yapabilirsiniz.

Çok fazla detay var ancak her birini tek tek ele almak kimi zaman mümkün olmayabiliyor. Kahve falı bakmak gerçek profesyonellerin işidir ve bunu bir meslek haline getirenlerin olduğunu da görebiliyoruz. Amatör olarak fal bakmak istiyorsanız eğer popüler sembolleri inceleyebilir ve yorum yeteneğinizi de kullanarak fal bakabilirsiniz. Emin olun fazlasıyla keyifli ve hoş bir eyleme imza atmış olacaksınız.