Kahve falında her bir nesne farklı bir duygu biçimi ve anlam ifade ediyor. Yorumlamak gerçekten kolay değil ancak vereceğimiz bilgiler ışığında hareket ettiğiniz takdirde bu konuda çok daha profesyonel biri haline geleceksiniz. Geometrik şekiller de bir anlam ifade ediyor ve dilerseniz bu simgelere ve anlamlarına da hep birlikte göz atalım.

Kısa ve Düz Çizgi

Kahve falında kısa ve düz bir çizgi görmek, falına baktığınız kişiye kısa süre içerisinde bir eşya ya da yük geleceğini ifade ediyor. Ana hatları ile bu konu üzerinden ilerleyebilir ve yorumlamalarınızı da bu şekilde yapabilirsiniz.

Üçgen

Parasal konuları ele alabileceğiniz geometrik şekillerden bir tanesi de üçgendir. Kahve falında üçgen gördüğünüz takdirde fal baktığınız kişiye yakın zamanda para geleceğinden bahsedebilirsiniz. Farklı bir şekilde yorumlayabilir ve parasal konularda var olan sıkıntısının kısa süre içerisinde çözüleceğini ve rahatlayacağını da dile getirebilirsiniz.

Dalgalı Çizgiler

Uzun süreli bir seyahatin işareti olabilir. Özellikle deniz yolu ile yapılacak bir seyahatten bahsetmek mümkün. Kişiye sorular sorarak da yardım alabilir ve bu seyahat konusunda daha detaylı bilgi verme şansı elde edebilirsiniz.

Noktalar

Noktalar da parayı simgeliyor ve falına baktığınız kişinin kısa süre içerisinde yüklü miktarda para kazanacağını dile getirmeniz mümkündür. Üçgen ile aynı anlamı taşıyor ve birlikte yorumlanabilir.

Dikdörtgen ve Kare

Dikdörtgen ya da kare tarzı simgeler ile birlikte mutluluktan bahsetmek mümkündür. Yakın zamanda yeni bir ilişki ya da devam eden ilişki üzerine güzel bir haber tarzı yorumlamalar yapmak mümkündür. Ana başlığı aldıktan sonra tahmin yürütmek sizin becerinize kalıyor ve birçok falcı da bunu yapmayı tercih ediyor.

Göze Benzeyen Simgeler

Göze benzeyen simgeler ya da direkt göz şekli ile karşı karşıya iseniz iki farklı anlam çıkartabilirsiniz. İlki, falına baktığınız kişiyi kıskanan birilerinin olduğu şeklinde yorumlanabilir. Bir diğeri ise falına baktığınız kişiyi uzaktan uzağa takip eden ve izleyen birilerinin olduğu şeklinde yorumlanmalıdır. Üzerinde göz var şeklinde bir yorumlama da yapabilirsiniz ve yine klişe deyişlerden biri olduğunu da belirtmek gerekiyor. Bazı falcılar bu simgeyi nazar şeklinde de yorumluyor ancak genellikle yukarıda bahsettiğimiz iki farklı anlam daha doğru ve sağlıklı bir yorumlama olacaktır.

Ters Üçgen

Falına baktığınız kişiden, birilerinin yardım isteyeceğini ve yine kişinin yakın çevresinden birilerinin zorda olduğunu da söyleyebilirsiniz. Falcılar bu simgeyi çok ciddi bir olay gibi yorumluyor ve yardım çağrısını asla geri çevirmemenizi söylüyorlar.  Bir muhtaçlık, acizlik ya da sıkıntıda olma durumu da yine bu simge ile bağdaştırılabilir.

Her Detay Farklı Bir Anlam Taşıyor

Kahve falı gerçek bir profesyonellik gerektiriyor ve bu işi ciddi bir meslek haline getiren çok sayıda insan olduğunu da belirtmekte fayda var diye düşünüyoruz. Bir sektör haline gelmiş durumda ancak yukarıda bahsettiğimiz detayları göz önünde bulundurarak sizler de profesyonel bir falcı olabilirsiniz ve hatta kendinize de fal bakabilirsiniz.

  • Gece fal bakmak uğursuzluk olarak nitelendiriliyor ve bununla birlikte falın geçerli olmayacağı ifade ediliyor.
  • Bir diğer detay ise falın erkek çocuklara bakılmaması şeklinde ancak birçok falcı bu konuda farklı fikirlere sahip.
  • Kahve telvesinden kahvenin yapılış biçimine göre her detay büyük bir önem taşıyor ve fal bakmak istiyorsanız aynı zamanda iyi bir kahve yapmanız gerekiyor.