Kahve falı bakarken dikkat etmeniz gerekenlerin yanı sıra yalnızca semboller üzerinden değil, harfler, insanlar ya da bitkiler üzerinden de bir değerlendirme yapabilirsiniz. Harf harf paylaşmak isterdik fakat çok kalabalık bir sözlük mevcut. Şimdi dilerseniz ne neyi ifade ediyor ya da ne şekilde yorumlanması gerekiyor hep birlikte göz atalım. Bu sayede yorumlama konusunda daha profesyonel bir şekilde hareket edebilir ve daha doğru tahminlerde bulunabilirsiniz.

Harfler Neyi Temsil Ediyor?

Kahve falında karşınıza çıkan harflerin büyük ya da küçük olması elbette bir anlam ifade ediyor. Eğer karşınıza çıkan harfler büyük ise erkekler ile ilişkilendirebilir ve bunun üzerinden yorumlama yapabilirsiniz. Küçük harfler ise kadınları temsil ediyor ve ilişkilendirme de bu doğrultuda yapılıyor. Harflere bakarak bir tahminde bulunabilir ve kişinin sahip olduğu ilişkiye de yorum yapabilirsiniz.

Hayvanlar Neyi Temsil Ediyor?

Tüm hayvanları tek tek ele almak mümkün değil ve yukarıda da belirttiğimiz gibi kalabalık bir sözlük mevcut ancak en popüler ve bilinmesi gereken hayvanları sizler için araştırdık.

Yunus: Kahve falında yunusu andıran bir simge görmek iyiliği işaret ediyor ve bu durumu kişinin geleceği, ilişkisi ya da bulunduğu konum ve sahip olduğu kariyer üzerine kullanabilir ve tahminlerinizi de bu doğrultuda daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Yunus görmek mutluluk anlamına da gelir ve bu şekilde yorumlayan falcılar da mevcuttur.

At: Asalet ve murat olarak tanımlanan at, kahve falının ritüellerinden bir tanesidir. Fal bakmasını bilmeyen kişiler bile bu simgenin anlamı hakkında bilgi sahibidir ve aslında en çok duyduğumuz sembollerden biri olarak da karşımıza çıkıyor. At murattır deyişi de dillere pelesenk olmuş durumda.

Kuş: Kahve falında yani telvede herhangi bir kuş türünü görmek, kişinin yakında zamanda bir haber alacağına işarettir ve bu şekilde yorumlamak da mümkündür.

Uğur Böceği: Falda uğur böceği görmek yakın zamanda gelecek olan bir mutluluğu ve şansı simgeliyor. Yorumlamalarınızı da bu şekilde yapabilirsiniz. Aynı zamanda iletişime geçeceğiniz yeni bir kişinin de habercisi olarak yorumlanabilir.

İnsan Neyi İfade Ediyor

Kahve falında insanı andıran bir simge ile karşılaştığınız takdirde falına baktığınız kişinin hayatındaki insanlara yoğunlaşmanız gerekiyor ve falına baktığınız kişiye sorular sorarak bir yorumlama yapmanız ve ilişki değerlendirmesinde bulunmanız çok daha doğru olacaktır.

Bitkiler Neyi İfade Ediyor?

Kahve falında bitki görmek, kaderi ve duygusal ilişkileri ifade ediyor. Ana başlıklar halinde bu konular üzerinde durabilir ve yorumlamalarınızı da bu şekilde yapabilirsiniz. Yapraklı yoncayı andıran bitki, uğuru ve şansı ifade ediyor. Laleye benzer bir bitki görüyorsanız eğer kişinin hayatında yeni bir dönemin başlayacağını ve yeni ilişkilere yelken açacağını dile getirebilirsiniz. Son olarak gül bitkisini görüyorsanız aşk ve ilişki üzerine yoğunlaşabilir ve tahminlerinizi de bu doğrultuda yapabilirsiniz.

Eşyalar Neyi İfade Ediyor?

Eşyalar çok geniş kapsamlı bir şekilde değerlendirilebilir. Mesela yüksek bir bina görmek, yeni bir yaşam alanına sahip olacağınıza işarettir ve bu şekilde yorumlanabilir. Seyir halindeki bir araç ya da benzer bir simge ile karşı karşıya iseniz bu da yolculuk ve yer değiştirmeyi ifade ediyor. Buzdolabı ve benzeri eşyalar ise ilişkilerinizde soğuk rüzgarların eseceğini ve iletişimde yaşanacak kopuklukları temsil ediyor.

Bahsi geçen detayları kullanarak ve bu detaylar ışığında hareket ederek sizler de daha doğru ve sağlıklı yorumlarda bulunabilir ve en azından tahminlerinizi rahat bir biçimde şekillendirebilirsiniz.