Boğa burcunun genel karakteristik özellikleri nelerdir? şanslı sayısı, şanslı günü, anlaşamadığı burçlar ve diğer tüm genel özelliklerin cevabı burada

Grup: Toprak/dişi/sabit/negatif
Yönetici Gezegen: Venüs
Renk: Ateş pembe, açık mavi, eflatun
Uğurlu Taş: Elmas
Şanslı Sayı: 6
Şanslı Gün: Cuma
Karşıt Burç: Akrep
Şehirler: Newyork, Dublin, Leipzig, Rodos
Çiçekler: Gül, Karanfil, Menekşe
Ağaçlar: Selvi, İncir, Elma, Armut, Kayısı, Badem

Kişisel Özellikleri

Boğa burcu burçlar listesinin ikinci burcudur. Boğa insanı ilişkilerde son derece güvenilirdir. Amaçladıklarına ulaşabilmek için gösterdikleri sabır hat safhadadır. Çevresi tarafından aranılan, sıcakkanlı samimi insanlardır. Bir şeyin estetik olarak göze güzel görünmesine oldukça önem verirler.
Lüksüne düşkün bir burç olan boğa burcu, pahalı ve modaya uygun giyim stilini tercih ederler. Takılara da düşkünlükleri olabilir. Kazandıkları paraları hemen harcamak yerine daha iyi getirisi olan yatırımlara yönelirler ve gelecek planı içerisindedirler. Genellikle hayatlarına giren kişiyle uzun soluklu ve ciddi ilişkiler sürdürmeyi isterler.

Fiziksel Özellikleri

Boğa bireyi genellikle kısa boylu, sağlam bir boyun yapısına sahiptirler. Genellikle saçları gür ve kıvırcık olabilir. Ses tonları oldukça dikkat çekici olup, asalet sahibi bir yürüyüşe sahiptirler. Boğa erkekleri ise dikkat çekecek kadar yakışıklı ve geniş omuzlu bir yapıya sahiptirler.