Bilmeniz gereken bazı sembolleri sizinle buluşturmak istedik ve bu sembollere hakim olduğunuz takdirde kahve falı bakmanız ve yorumlamanız da daha kolay bir hal alacaktır. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden bu simgelere hep birlikte göz atmış olalım.

Denizatı: İş hayatındaki başarının habercisi olan sembollerden bir tanesidir. Kariyerinizde çok daha iyi bir noktaya geleceksiniz ve yine iş hayatınızdaki sorunlar da kısa süre içerisinde ortadan kalkacaktır. Genel hatları ile olumlu yorumlanabilecek sembollerden bir tanesi olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Kanca/Çengel: Kanca ya da çengel benzeri bir sembol ile karşı karşıya geldiğinizde aşk hayatından bahsedebilirsiniz ve aşk hayatındaki ya da ilişkilerdeki çıkmazları yorumlayabilirsiniz. Olumsuz bir sembol olarak karşımıza çıkıyor. Aşk hayatı ve ilişkilerdeki iniş çıkışlardan da bahsedebilir ve yorumlamalarınızı bu doğrultuda da yapabilirsiniz.

Soru İşareti: Sıkıntıyı ve karmaşayı ifade eder. Sembolün anlamını bilmeseniz dahi düz mantık ile yorumlama yapabilirsiniz. Falına baktığınız kişinin büyük bir sorunu olduğunu ve zihnini meşgul eden şeylerin ona zarar verebileceğini de dile getirebilirsiniz.

Kuş: Kısa bir süre sonra seyahate çıkacağınızı ifade ediyor ve keyifli bir yolculuk sizleri bekliyor. Bazı kaynaklarda, falda kuş görmenin uzak mesafeden bir tanıdık ya da sevdiğiniz bir insanın geleceği şeklinde bir yorumlama da yer alıyor.

Hamile: Yine düz mantık ile yorumlayabileceğiniz sembollerden bir tanesidir. Kahve falında hamile bir kadın görürseniz eğer yakın zamanda kişinin bebek sahibi olacağını ya da bu tür bir düşünceye sahip olduklarını dile getirebilirsiniz.

Kapı: Son dönemde yaşadığınız psikolojik sıkıntıların yakın zamanda sonlanacağı ve artık kendinizi daha güvende hissedeceğiniz anlamına geliyor. Genel hatları ile bu tür bir yorumlama yapabilirsiniz.

Kedi: Kahve falında kedi görmek en sıkıntılı durumlardan bir tanesidir. Falına baktığınız kişinin yakın çevresinden kötülük göreceğini ve düzeninin bozulacağını dile getirebilirsiniz. Birçok kaynakta kedi sembolü bu şekilde tanımlanıyor ve karşılık buluyor.

Deve: Yaşanan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen bu psikolojiden kısa süre içerisinde kurtulacağınıza ve rahata ereceğinize işarettir.

Boğa: Tehlikeli olarak yorumlanır ve falına baktığınız kişiyi birçok konuda uyarmanız gerekebilir. Olumsuz bir etkisi vardır ve genel olarak da bu şekilde yorumlanmalı ve ele alınmalıdır.

Salıncak: Birçok kaynakta sıkıntıları işaret eden bir sembol olarak karşımıza çıkıyor. Hayatlarınızdaki gelgitleri ifade eden bu sembol, mücadele ettiğiniz takdirde ve daha da önemlisi vazgeçmediğiniz takdirde sorunların ortadan kalkacağını gösteriyor. Bu sembol ile karşı karşıya geldiğimizde iniş çıkışlardan bahsetmek de mümkün olacaktır ancak genel bir değerlendirme yaptığımızda sonuçlarının olumlu olacağını söyleyebiliyoruz. Salıncak, beşik ya da benzeri sembollerin genel anlamı bu şekilde karşımıza çıkıyor ve olumlu bir yorumlama ya da değerlendirmede bulunmak mümkündür.

Kahve falı, Türk örf ve adetlerinin vazgeçilmezlerinden bir tanesidir… Özellikle kadınlar bu konuda çok daha meraklı ve hoş sohbet sonrası daha keyifli vakit geçirmek adına fal günleri düzenleyen kadınlar bile var. Fal bakmak istiyorsanız eğer yine sitemizde paylaştığımız diğer makalelere de göz atmanızı tavsiye ediyoruz çünkü karşımıza çıkan çok fazla sembol var ve her zaman söylediğimiz gibi her sembol kendi içinde farklı bir anlam taşımaktadır.

Kendi başınıza öğrenebilir ve sizler de kısa süre içerisinde profesyonel bir falcıya dönüşebilirsiniz. Bunun için yorumlamalarınızın ve hayal gücünüzün de katkısına ihtiyacınız olacaktır. Bu sayede çevrenizde de aranan bir kişi haline geleceksiniz.