Kahve falındaki bazı semboller, mutluluğu işaret ediyor ve bu yazımızda hangi sembolün mutluluğa karşılık geldiğini inceleyeceğiz. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım…

Öküz

Fal bakılan kişinin hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağı ve kısa süre içerisinde iyi bir haber alacağından bahsedebilirsiniz. Öküz sembolü, mutluluğu işaret eden sembollerden bir tanesidir. İyilik, ferahlık ve rahatlık şeklinde genişletmek ve değerlendirmek de mümkündür.


Zeytin

Barışın ve mutluluğun sembolü olan zeytin, ilişkileriniz için de önemli gelişmelere karşılık geliyor ve eğer herhangi biri ile küs iseniz yakın zamanda onunla barışacak ve mutlu olacağınızı dile getiriyor. Zeytin dalı sembolü de aynı anlamı taşıyor ve yine bahsettiğimiz gibi lanse etmek mümkündür.


Zürafa

Zürafa sembolü daha çok yeni bir ilişkinin habercisi olarak biliniyor ve bu ilişkinin kişiye mutluluk getireceğini de söyleyebilirsiniz. Olumlu yorumlanabilecek sembollerden bir tanesidir ve bazı kaynaklarda kısmet olarak da nitelendiriliyor. Bu çerçevede geniş bir yelpazeye sahipsiniz ve değerlendirmelerinizi de daha güçlü hale getirebilirsiniz.


Kayık

Mutluluğa dolaylı yoldan ulaşmanın sembolüdür. Kahve falında kayık görmek ya da benzeri bir sembol ile karşı karşıya gelmek, tatili ve uzun süreli bir seyahati anlatıyor. Bu seyahat zihinsel anlamda rahatlamanızı ve mutlu olmanızı sağlayacaktır. Size iyi gelecek bir tatil, daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır.

Tavuk

Mutluluk getiren sembollerden bir diğeri ise tavuk olarak karşımıza çıkıyor. İş hayatınız, eğitim hayatınız ya da ilişkileriniz ile ilgili önemli ve değerli bir haber alacaksınız ve alacağınız bu haber sizleri de mutlu edecektir. Sıkıntılarınızdan kısa bir süre içerisinde kurtulacak ve ferahlayacaksınız. Olumlu olarak yorumlanması gereken özel bir semboldür ve daha geniş bir yelpazede değerlendirmek de mümkündür.


Güvercin

Barışı ve mutluluğu temsil eden sembollerden bir diğeridir. Çok sevdiğiniz bir insandan çok güzel bir haber alacaksınız ve ilişkiniz de düzene girecektir. Olumlu yorumlanacak sembollerden biri ve fal bakılan kişinin sıkıntılı bir hayatı varsa eğer kısa süre içerisinde bu sıkıntılardan kurtulacağını da söyleyebiliyoruz.


Geyik

Geyik sembolü ile karşı karşıya geldiğiniz takdirde daha çok aile içi ilişkilere yoğunlaşmanız gerekiyor ve birçok kaynakta da bu şekilde yorumlandığını görebiliyoruz. Ailede huzur yoksa eğer bu huzursuzluğun kısa süre içerisinde ortadan kalkacağını ve mutluluğun hakim olacağını dile getirmek mümkündür. Aile içi mutluluk söz konusu ise bu mutluluğun artacağını ve aile bireylerinin daha rahat bir nefes alacağını söyleyebilirsiniz. Geyik, genel hatları ile olumlu olarak yorumlayacağınız sembollerden bir tanesidir.


Kelebek

Mutluluk getiren sembollerden bir tanesi olan kelebek, kısa süreli ama büyüleyici bir aşkı temsil ediyor. Kelebeğin ömrünün az olması üzerinden bir değerlendirme yapmak mümkündür ve bu mantık ile hareket edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak kişi ile güzel bir ilişki yaşayacaksınız ancak bu ilişki kısa sürecek.

Mutluluk Kahve Fallarında…

Gerçek bir terapiye ihtiyacınız varsa eğer sizler de soluğu fal bakan bir arkadaşınızda alabilirsiniz. bu konuda gerçekten profesyonel olan çok fazla insan var. Sembollere olan hakimiyet de bu profesyonelliği bir adım öne taşıyor ve daha değerli hale getiriyor. Türk insanı için bir geleneğe dönüşen kahve falı, mutluluk hormonunu tetikliyor.

Zihinsel olarak kendinizi iyi hissetmiyor ve biraz olsun rahatlamak istiyorsanız fal baktırabilirsiniz. Hem keyifli vakit geçirecek hem de alacağınız haberler ile birlikte gündelik hayatlarınıza daha mutlu bir şekilde devam edeceksiniz. Mutluluk, kahve fallarında sizleri bekliyor olacaktır.