Lezzetli bir Türk Kahvesi sonrası fal baktırmaya ne dersiniz? Terapiye ihtiyacınız varsa ve biraz olsun kafanızı dağıtmak istiyorsanız eğer sizler de fal baktırmayı tercih edebilirsiniz Kadınlar kadar erkekler de bu konuda fazlasıyla ilgili görünüyor ve arkadaş ortamında fal baktırıyorlar. Daha önceki makalelerimizde de yer verdiğimiz gibi faldaki birtakım semboller, falı yorumlamak için özel olarak değerlendiriliyor ve haliyle bu sembollerin anlamlarını da bilmek gerekiyor. Kahve falındaki sembollerin tamamını incelemek için yeterli vaktimiz ve alanımız yok ancak en çok merak edilenleri ve ‘’Kısmet’’’ olarak yorumlanan sembolleri sizler için derledik. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım…

Balık

Kahve falının en çok merak edilen sembollerinden bir tanesi ile karşı karşıyayız. Balık, kısmetin gerçek karşılığıdır ve sizler de fal baktığınız fincanda buna benzer bir sembol görüyorsanız eğer yakın zamandaki bir kısmetten ya da şanstan bahsedebilirsiniz. Semboller size yol gösterecektir ve ana konuyu belirledikten sonra üzerine yorumlamalar yapabilirsiniz. Karşı taraftaki kişinin kısmetinin açılacağını ve kısa bir süre içerisinde güzel haberler alacağını dile getirerek onu mutlu edebilirsiniz. Küçük balık ya da büyük balık şeklinde farklı yorumlamalar da yapabilirsiniz ve sembollerin boyutlarının da değerlendirme konusunda önemli bir yere sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Deve

Kahve falında fincanda ya da tabakta deve sembolü ile karşılaşmak kesinlikle güzel şeylerin habercisidir. Zaman kavramına değinmeden bir kısmet durumundan bahsedebilirsiniz ve birçok kaynakta bu sembolün evlilik olarak da yorumlandığını ve karşılık bulduğunu görebiliyoruz. Büyük bir kısmet şeklinde yorumlanabileceği gibi şans getireceğini de ifade edebilirsini. Bunun yanı sıra fal baktığınız kişi sıkıntıda ise, deve sembolü ile birlikte refaha çıkacağını ve zihinsel anlamda da kendini rahat hissedeceğini dile getirmeniz mümkündür. Deve, kahve falında olumlu yorumlanabilecek sembollerden bir tanesidir ve fal baktıran birçok kişi de bu semboller karşılaşmak ister.

At

Yıllardır bilinen ve kahve falı baktırmayan kişilerin bile aşina olduğu bir deyiş vardır. ‘’At murattır’’ deyişi artık bir kalıp haline gemli durumda ve kısmetin habercisi olarak da değerlendirmek mümkündür. Mutlu bir hayattan bahsedebilirsiniz ve bununla birlikte karşı tarafın hali hazırda yaşadığı bir ilişki varsa bu ilişkide olumlu gelişmelerin doğacağını da aktarabilirsiniz. At sembolü tamamen olumlu yorumlanacak sembollerden bir tanesidir ve artık fallarımızın vazgeçilmezi haline gelmiştir.

Kısmet olarak kısıtlamak yerine hayal gücünüzü kullanabilir ve daha geniş bir çerçevede de yorumlama yapabilirsiniz. Karşı taraftan alacağınız bilgiler doğrultusunda mutluluktan bahsedebilir ve hem ilişki hem de iş hayatına dair birçok değerlendirme yapabilirsiniz. At ya da ata benzer semboller bu tür anlamlar taşıyor ve falda karşılaşmak da olumlu bir durum olarak nitelendiriliyor.

Her Sembol Farklı Bir Anlama Sahip

Kahve falı bakmak oldukça eğlenceli bir eylem ve bakan kişinin yanı sıra fal baktıran kişinin de bu etkinlikten ne kadar büyük keyif aldığını söyleyebiliriz. Düzenli olarak fal baktırmanızı tavsiye ediyoruz ve bu sizler için gerçek bir terapi gibi olacaktır. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi her sembolün kendi içinde farklı bir anlam taşıdığını görebiliyorsunuz. Kısmet başlığı altında mutluluk, yeni bir haber ve hayata dair olumlu detaylar şeklinde değerlendirmeler yapabilir ve karşı tarafı mutlu edebilirsiniz.

Kahve falı bakmak istiyorsanız eğer bu sembollere hakim olmanız gerekiyor ve sembollerin anlamlarını bildiğiniz takdirde emin olun sizler de bu işten daha fazla keyif alacaksınız.