Kahve falı bakarken sembollerin anlamlarını da bilmek zorundasınız ev haliyle yorumlamalarınızı da bu doğrultuda yapacaksınız. Her sembol kendi içinde bir şeyler anlatıyor ve profesyonel falcılar da konuya fazlasıyla hakim. Emin olun sizler de fal bakabilirsiniz ve birtakım sembolleri kavradığınız takdirde yorumlamalar konusunda da daha başarılı olacaksınız. Gelin bu sembollerin bazılarına hep birlikte göz atalım…

Yüzük: Kahve falında karşınıza yüzük sembolü çıktığı takdirde bunu düz mantık ile evliliğe ya da evlilik teklifine yoramazsınız. Fal bakmak böyle bir şey değildir ve az önce de söylediğimiz gibi her sembol farklı anlamlar barındırmaktadır. Falda yüzük görmek, etrafınızda saygı göreceğiniz ve değer kazanacağınız anlamına geliyor. Bununla birlikte kazanç elde edeceğinize de işarettir ve parasal anlamda rahatlayacağınızı da söyleyebiliriz. Yorumlama bu şekilde yapılmalı ve kazanç üzerinden bir değerlendirme gerçekleştirilmelidir.

Balık: Kahve falının en popüler sembollerinden bir tanesidir ve fal bakmayan kişiler bile bu sembolün ne anlama geldiğini çok iyi bilir. Bilmeyenler için aktarmak istiyoruz ve kahve falında balık görüldüğü takdirde kısmet, mutluluk gibi kavramlardan bahsetmek mümkündür. Balık sayısı fazla ise mutluluk ve huzurdan bahsetmek de mümkündür. Boyutun büyük ve küçük olması da yorumlamalarınıza etki edecektir.

Horoz: Kötü olaylar geride kalacak ve var olan huzursuzluk da kısa bir süre içerisinde ortadan kalkacaktır. İçinde bulunduğunuz durumdan kurtulacaksınız ve ferahlayacaksınız. Kahve falında horoz görmek iyiye işarettir ve genel hatları ile olumlu şeylerden bahsedebilirsiniz.

Büyükbaş Hayvan: Öküz, inek ve benzeri hayvanların falda karşımıza çıkması demek bolluk ve bereketin simgesidir. Parasal anlamda yaşanan sıkıntılara bitecek ve bu konuda kendinizi daha rahatlamış hissedeceksiniz.

Yılan: Kötülükler ve düşmanlardan bahsetmek mümkündür. Hayatınızın yolunda gitmediğine ve birtakım sorunlar yaşadığınıza işarettir ve bu sorunlar uzunca bir süre devam edecektir.

Uçak: Var olan sorunların üstesinden geleceğinize ve hayatlarınızı bir düzene sokacağınızın işaretidir ve bu şekilde bir yorumlama yapmak mümkündür. Uçak görmek iyidir ve olumlu yorumlanır.

Zürafa: Kahve falı bakmadan önce, falına bakacağınız kişiden de birtakım bilgiler almanız gerekiyor. Hayatında birilerinin olup olmadığı ya da ilişkisinin nasıl gittiğini sorabilirsiniz. Falda çıkacak sembolleri yorumlamak ve değerlendirmek bu sayede daha kolay olacaktır. Zürafa, var olan ilişkinin sorunsuz bir şekilde ilerleyeceğini, ilişkisi olmayan kişinin ise yeni bir ilişkiye başlayacağını işaret ediyor ve genellikle olumlu yorumlanıyor.

Bebek: Karşınızdaki kişi evli ise ona bebek müjdesi verebilirsiniz ya da bu düşüncenin zamanla yerleşeceğini dile getirebilirsiniz. Az önce de söylediğimiz gibi karşı taraftan alacağınız bilgiler doğrultusunda semboller çok daha anlamlı bir hal alacak ve daha kolay yorumlanacaktır.

Gemi: Kahve falında en çok merak edilen sembollerden bir tanesi de hiç şüphesiz gemi sembolüdür. Merak etmeyin gemi iyiye işarettir ve yaşantılarınızda var olan sıkıntıların kısa süre içerisinde yok olacağına işarettir. Parasal sıkıntılarınız varsa eğer kısa bir süre içerisinde bu sıkıntılardan da kurtulmuş olacak ve ferahlayacaksınız. Bazı kaynaklarda ise gemi sembolünün seyahati işaret ettiği dile getiriliyor ancak bu çok düz mantık bir yorumlama olacaktır ve inandırıcılığını da yitiriyor.

Kahve falı bakmadan önce bu sembolleri ezberlemeniz ve üzerine çalışmanız gerekiyor. Her sembol kesinlikle bir anlam ifade ediyor ve tabii ki yorumlama yeteneğine de sahip olmanız gerekiyor. Herkes profesyonel olarak fal bakamaz ancak üzerine gittiğiniz ve detayları incelediğiniz takdirde sizler de fal bakabilecek seviyeye ulaşacaksınız.