Köpekler günlük yaşamda insanların en yakın hayvan dostları olarak görülmektedir. Ancak falda köpek görmek her daim pozitif şekilde yorumlanan içeriklerden oluşmamaktadır. Bu alanda falda çıkan köpeklerin ne şekilde oldukları ya da yanlarında herhangi başka bir imgenin görünüp görülmediği yorumların şeklini de değiştirmektedir. Ancak pek çok falcı, fallarda görünen köpeklerin yakın arkadaşlara işaret ettiği konusunda hemfikirdir. Fallarında köpek çıkan fal sahiplerinin yakın zaman içerisinde arkadaşlarından belli konularda yardımlar alacağı düşünülmektedir.

Köpeklerin fallarda görüldüğü şekiller her zaman dost olarak yorumlanmalarına mani olmaktadır. Falda köpek görmek eğer ki köpeğin ağzı kapalı ise ya da dişleri görülmüyorsa dost anlamı içermektedir. Üstelik bu dostlar, kişilere oldukça yakın kimseleri işaret etmektedir. Ancak kahve fallarındaki köpekler saldıran ya da ağızları açık imgelerden oluşuyorsa bu durumda dost olarak yorumlanmaları mümkün değildir. Ağzı açık köpekler kişilerin yeni düşmanlar edineceklerini göstermektedir. Bunun yanı sıra falcılar böyle görünen köpekleri fal sahiplerinin arkalarından büyük işler çeviren kimselerin varlığı ile de tabir edebilmektedir.

Falda Köpek Görünmesinin Anlamı

Falda köpek görülmesi, köpeğin konumuna göre de değişik olarak anlamlar çıkarılabilen bir durumdur. Bir falda köpeğin sadece kafası varsa kötülük olarak yorumlanmaktadır. Üstelik kişilerin kötülük görecekleri bireyler yakın çevrelerinde bulunan insanlar olacaktır. Bu nedenden ötürü fal sahiplerine yakın çevrelerini daha dikkatli şekilde analiz etmeleri önerilmektedir. Aksi halde hiç ummadıkları arkadaşları onların akıllarına gelmeyen işler neticesinde zararlı çıkmalarına yol açabilmektedir.

Köpeklerin sayıları da falların yorumlanma biçimlerini değiştiren önemli etmenlerdir. Falda köpek sembolü tekse, bahsedildiği gibi şekline dikkat edilmektedir. Ancak falda birden fazla köpek yer alıyorsa, fal sahibi yakın bir zamanda yeni bir ortama dâhil olacak demektir. Bu ortam iş hayatında katılım sağlanan düzenli toplantılar da yeni bir arkadaş çevresi de olabilmektedir. Eğer ki falda görülen köpek henüz yavru ise bu durum ailenin arasına yeni bir ferdin geleceğine işaret etmektedir. Fal sahipleri güçlü bir köpek sembolünü fallarında gördüklerinde yaşayacakları zorlukları aldıkları desteklerle aşacaklarından emin olabilmektedir.