Kahve falı yorumlamak kolay bir iş değil ve diğer makalelerimizde de dile getirdiğimiz gibi profesyonellik gerektiriyor. Her harf ya da her sembol farklı bir anlam içeriyor ve bu anlamlara hakim olmadığınız takdirde fal bakmanız da pek mümkün olmayacaktır. Bu yazımızda ise sayıların ne anlama geldiğini ya da ne şekilde yorumlanması gerektiğini sizlerle paylaşacağız. Gelin şimdi hep birlikte falda çıkan sayıların nasıl yorumlanacağına göz atalım…

1 Sayısı Ne İfade Ediyor?

1 sayısı, profesyonel yorumlayıcılar tarafından sevgi ibaresi olarak yorumlanıyor. Falına baktığınız kişinin ilişkileri üzerine konuşabilir ya da yeni başlayacak bir ilişkinin onun beklentilerine yanıt vereceğini dile getirebilirsiniz. Sevgi, aşk, heyecan ve tutku gibi değerlendirmeler de yapılabilir.

2 Sayısı Ne İfade Ediyor?

2 sayısı, kahve falında karşılaşmak istemeyeceğimiz rakamlardan bir tanesidir çünkü uğursuzluk ve şanssızlık anlamına geliyor. Bununla birlikte birçok kaynakta hastalık adı altında yorumlamalar da yer alıyor.

3 Sayısı Ne İfade Ediyor?

Genel bir başarı durumundan bahsedebiliyoruz. İş hayatı, okul hayatı ya da sosyal hayat üzerinden yorumlamalar yaparak sizler de olumlu bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Başarı sembolü olarak karşımıza çıkan 3 sayısı, fal baktıranların da görmek istediği sayılardan bir tanesidir. Bazı kaynaklarda şans olarak yorumlandığını da belirtmek gerekiyor.

4 Sayısı Ne İfade Ediyor?

Uğur, şans, mutluluk ve huzur gibi karşılıkları var ve genel hatları ile olumlu bir yorumlama yapmak mümkündür. 4 sayısı aynı zamanda iş hayatındaki başarıya da karşılık geliyor ve fal baktığınız kişi herhangi bir işte çalışıyorsa bu konu üzerine de yorumlamalarda bulunabilirsiniz.

5 Sayısı Ne İfade Ediyor?

Kadınların en çok sevdiği eylemlerden bir tanesi olan dedikodu, 5 sayısı ile birlikte karşımıza çıkıyor fakat bu kez keyif verici olmayacaktır. Arkanızdan çok fazla konuşan kişinin olduğu ve sizi kıskandıklarını söyleyebiliriz. 5 sayısını gördüğünüzde bu tür bir yorumlama yapmak mümkün olacaktır.

6 Sayısı Ne İfade Ediyor?

Dostluk, arkadaşlık, yeni bir ilişki ve hatta evlilik gibi konulardan bahsetmek mümkündür. 6 sayısı güzel bir sembol ve ifade ettiği anlamlara bakıldığında da neden güzel olduğunu daha net bir şekilde görebiliyoruz.

7 Sayısı Ne İfade Ediyor?

Aile içi kavgaların sona ereceği ve hatta iletişimin daha güçlü hale geleceğinden bahsedebilirsiniz. Aile saadeti üzerinden yorumlamalar yapılabilir ve genel olarak olumlu bir sayıdır.

8 Sayısı Ne İfade Ediyor?

Kavga, tartışma ve huzursuzluk olarak yorumlamak mümkündür. Olumsuzluklardan bahsedebilir ve yorumlamalarınızı bu doğrultuda yapabilirsiniz.

9 Sayısı Ne İfade Ediyor?

Yeni ilişkiler ve yeni aşklar olarak yorumlayabiliyoruz. Çevrenizdeki insanların sayısı artacak ve sosyal hayatınızda daha popüler hale geleceksiniz. Küs olduklarınız varsa eğer yakın zamanda bir zeytin dalı sizleri bekliyor olabilir. 9 sayısı genel hatları ile olumlu olarak yorumlanacak sembollerden bir tanesidir.

Sayılar, tek başına birçok anlam ifade ediyor ve her zaman söylediğimiz gibi her sembolün kendi içinde anlam taşıdığı da doğrudur. Bu bilgiler ışığında sizler de fal bakabilir ve yorumlarınızı daha gerçekçi bir şekilde yapabilirsiniz. Profesyonel işi fal bakmak istiyorsanız eğer yalnızca sayılar ile değil, diğer semboller ile de yakın bir ilişki kurmanız gerekiyor.

Elbette hayal gücünüzü de kullanacaksınız ve karşınızdaki kişiden de bu konuda yardım alabilirsiniz. Onun hakkında az da olsa bilgi edindiğiniz takdirde fal bakmak daha kolay bir hal alıyor ve yine yapacağınız yorumlar da karşı taraf için daha gerçekçi bir hal alıyor diyebiliriz.