Fal sürecinde kuşun anlamı uzaklardan alınacak haber ile birlikte mutlu olunacağı ve bu haberin hiç beklemediğiniz bir zamanda gelerek sizi şaşırtacaktır. Sizi şaşırtacak olan bu müjdeli haber çok uzun zamandır beklediğiniz bir şey olabilir. Eğer uzun zamandır görüşemediğiniz bir yakınınız var ise onunla görüşeceğinizin habercisi olması muhtemel.

Uçan Kuş
Eğer kahve falınızda gördüğünüz bu kuşu uçar halde gördüyseniz, kahve falınızda çıkan uçan kuşun fal sahibine şans da getireceği anlamına gelmektedir.

Birden Fazla Kuş
Eğer gördüğünüz kuş çevresinde başka kuş yer alıyor yani birden fazla kuş görüyorsanız bu haberi kalabalık bir ortamda veya davette herkesle birlikte öğreneceğiniz anlamına geliyor. Ayrıca çok kuş genellikle bolluk ve bereket anlamına gelir.

Öpüşen Kuş
Falda iki kuşun öpüşmesinin çıkması ise ilişkinizde hareketli günler yaşayacağınızın ve kalbinizi çalan kişi sizin için bu yıl olduğundan daha fazla çaba harcayabilir ve yıl içerisinde partnerinizden müjdeli haber alabilirsiniz.

İri Kuş
Şansın açılması ve alacağınız müjdeli haberin sizi olağandan daha fazla şaşırtacağı ve haberin gelme süresiyle ilgili olup müjdeli haber kısa süre gelebilir.

Kuş Tüyü
Şansınızın yaver gidip gelen müjdeli haberi iyi değerlendirebilir ve aşk hayatınızda yeni adımlar atabilir ve önemli kararlar atabilirsiniz.

Kahve falınızda kuşların farklı şekillerde çıkması ne demek merak ediyorsanız yorum olarak sorabilirsiniz.