İkizler burcunun genel karakteristik özellikleri nelerdir? şanslı sayısı, şanslı günü, anlaşamadığı burçlar ve diğer tüm genel özelliklerin cevabı burada

Grup: Hava/erkek/pozitif/değişken
Yönetici Gezegen: Merkür
Renk: Sarı, gri,mavi,açık mavi, siyah
Uğurlu Taş: Akik
Şanslı Sayı: 5
Şanslı Gün: Çarşamba
Karşıt Burç: Yay
Şehirler: Londra, San Francisco
Çiçekler: Mimoza, Lavanta, Açelya
Ağaçlar: Fındık, ceviz, mersin ağacı

Kişisel Özellikleri

İkizler burcu burçlar listesinin üçüncü burcudur. İkizler burcu insanının hareket kabiliyeti yüksek olup düşünceleri doğrultusunda hızlı karar alıp harekete geçerler. Özellikle adaptasyon konusundaki özellikleri üstün özellikleri arasında gösterilebilir. İkizler burcu insanı ani duygu durum değişiklikleri yaşabilirler. Bundan ötürü çevreleri tarafından yanlış anlaşılma ihtimalleri oldukça yüksektir. Bilmedikleri konularda da konuşabilme kabiliyetleri ve bunu gizleme yetenekleri ile karşı tarafa hissettirmezler. Maddi anlamda kendi paralarına karşı tutumlu davranırlar ancak bir başkasının parasını kolayca harcayabilirler.

Fiziksel Özellikleri

İyi bir fiziğe sahip olduklarını söylemek ve o şekilde tanımlamak doğru olacaktır. Uzun boyları her zaman dikkat çekici olmuştur. Gözleri konusunda şansı bir burç olup uzağı çok keskin görebilirler. Bu da onları gözlemci bir kişilik yapmaktadır.