Kahve falında görülen yüzük, genel olarak evlilik ve nişan tarzı olaylara yorumlanmaktadır. Özellikle de şu an bekar ve evlenmemiş biriyseniz artık hayatınızı yalnız geçirmeyeceğinizden ve kapınızı hayırlı bir kısmetin çalacağından emin olabilirsiniz. Aynı zamanda da falda yüzük görmek, sizi çok güzel bir geleceğin beklediği anlamına da gelmektedir. Bu semboller evliliğin en önemli belirtilerindendir. Her ne kadar hayatınızda sizi üzen ve mutlu olamadığınız ilişkiler yaşasanız da artık bu yolun sonuna geldiğinize ve mutluluk sırasının size geldiğine delalet edilmektedir. Bu sembollerin diğer anlamlarından bir tanesi de mutlu olacağınız bir aşkın kapınızı çalmak üzere olduğunun da bir göstergesi haline gelmiştir. Falınızda çıkan yüzüğün konumu ise; bu olayların ne zaman gerçekleşeceği hakkında size bilgi vermektedir.

Falda tektaş yüzük görmek, bekar olan kimselerin yakın bir zamanda izdivaç edeceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda şu anda devam eden bir ilişkiniz varsa; yakın zamanda evlilik teklifi gibi, sevindirici bir olayla karşılaşacağınız da belirtisi olabilmektedir. Eğer; evli bir kişiyseniz ve falınızda tektaş yüzük sembolü çıktıysa, bu da oldukça güzel anlamlara sahiptir. Örneğin; eşinizin size çok sevineceğiniz bir hediye alacağının da belirtisidir. Aynı zamanda, bekarsanız ve henüz çocuğunuz olmadıysa, çocuğunuz olacağına da delalet etmektedir.

Söz konusu sembol, fincanınızın orta kısmında çıktıysa, bu durum bir haberi almak istediğinize ve kalbinizin yalnızca bu haber için attığını da göstermektedir. Bu sembolü, belirtilen yerlerde gördüyseniz, beklediğiniz haberi yakın zamanda almanız ve mutlu olmanız da mümkündür. Fakat, tektaş sembolünü alt kısımlarda gördüyseniz, söz konusu sembol, daha da geç olacak ya da engellenmiş bir durumun varlığına da delalet edebilmektedir. Falınızda çıkan tektaş sembolü, daha üst kısımlarda gözüktüyse ise; falınızda boy gösteren bu sembol, iyiye yorulmaktadır. Eğer, tabağınızda herhangi bir tektaş sembolü gördüyseniz, bu durum ise; hanenizden birinin de evleneceğinin habercisi olmuştur.

Falda alyans yüzük görmek, birçok falcı tarafından farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Bu yorumlardan bir tanesi, hanede olan huzurun git gide artacağının göstergesidir. Aynı zamanda, aile içindeki güven ve bağlılık da bu sembolün görülmesiyle artacak demektir. Fal sahibinde görülen alyans yüzük sembolünün bir diğer anlamı da falcılar tarafından, kahveyi içen kişinin emeklerinin karşılığını alacağına da yorumlanmaktadır. Söz konusu sembolün, kahve falında çıkıyor olması; bolluğun ve bereketin fazlasıyla artacağı şeklinde, falcılar tarafından yorumlanmaktadır. Bu sembolün bir diğer anlamı ise şu şekilde de düşünülmektedir; her kimin falında alyans yüzük sembolü çıktıysa, bekar kişilerin kendi için hayırlı kısmeti bulacağına ve bir ömür boyu mutlu bir beraberlik süreceğine de delalet eder. Bu semboller falın hangi yerinde olursa olsun, güzel anlamlandırılır.